Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA MLM ALAPOK KÉPZÉS TONK EMILLEL

emlmakte

Szponzoromtól, Tóthné Cserhalmi Marianntól értesültem a képzésről és hogy lehetőségem van részt venni február 3-án a Budapesti képviseleten szervezett MLM alapképzésen.
Azonnal jeleztem, hogy szívesen elmennék, hiszen tudásom felfrissítésére és új információk szerzésére mindig szívesen vállalkozom. Kíváncsisággal telve vártam a képzés napját.

Előadónkat, Tonk Emilt már hallottam előadást tartani és tudtam, hogy nem lesz ez egy elvesztegetett nap.
Nem is csalódtam. Tonk Emil egy nagyon érdekfeszítő, egyben gondolatébresztő képzést tartott nekünk úgy, hogy vicceivel, sztorijaival végig gondoskodott arról, hogy a hallgatóság figyelme egy pillanatig se lankadjon.

Sok tanáccsal látott el minket, amelyeket az "Életfás hétköznapokban" tudunk használni. Végig közvetlen hangnemben, közérthetően beszélt azokról a dolgokról, amelyeket ő fontosnak tart ahhoz, hogy munkánkat segítse és könnyebbé tegye. Nyugodtan mondhatom, hogy a képzésen résztvevő társaimmal együtt egy nagyon hasznos napon vehettünk részt.

Már a hazafelé vezető út alatt megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy mi lesz az az első dolog, amit megpróbálok beépíteni a tevékenységembe.
Köszönöm a lehetőséget és remélem, máskor is lesz rá módom, hogy ismereteimet, tudásomat ily módon is fejleszthessem.

Kecskés Elekné Ildikó
a Delfin csapat és a Gyerek klub tagja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok