Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

TRIATLON BAJNOKSÁGON JÁRTUNK

tbj

2017. augusztusi ünnepi hétvégén TATA városában került megrendezésre az első Old Lake Man Középtávú Tritalon Amatőr Magyar Kupa, ahol kollégáimmal, Tóthné Cserhalmi Mariannal és Kecskésné Ildikóval képviseltük az Életfa Programot. A verseny napján, a Kastély téren, csodás környezetben vártuk a versenyzőket, családtagjaikat, a szurkolókat és ismerőseinket egyaránt.

Kiállítóként felkészülten érkeztünk a helyszínre, s lelkesen állítottuk fel a standot az érdeklődök fogadására. Mivel ez a nap a mozgásról szólt, ezért olyan JUST és NAHRIN termékeket kínáltunk, amelyek sportolók és mozogni vágyók számára kimondottan ajánlott.

tbj 1

Fő hangsúlyt a versenynapon a JUST TOP termékein (31-es gyógynövényolaj, Boróka krém, Wallwurz krém-gél, Árnika krém-gél stb.) kívül a NAHRIN zöldséglevese kapta, hiszen a táplálkozásban egyre fontosabb a csökkentett zsírtartalmú, kevesebb sót, kevesebb szénhidrátot és kalóriát tartalmazó táplálék. Ez a termék hatalmas segítség, gyorsan elkészíthető, hidegen-melegen is fogyasztható, bárhová magunkkal vihetjük, és ami nagyon fontos: hatékony a gyors folyadékpótlásban. A zöldséglevesből kóstolót kínáltunk az érdeklődőknek és a célba érkező versenyzőknek egyaránt.

tbj 2

Fontosnak tartjuk, mint Életfa Program tagok, tanácsadók, vezetők és nem utolsó sorban édesanyák az egészséges életmódot, a prevenciót, a mozgás fontosságát, melybe feltétlenül beletartozik a TÁPLÁLKOZÁS és a RENDSZERES testmozgás szoros kapcsolata. Az egészséges életvitelhez az ÉLETFA PROGRAM nyújt segítséget, hiszen prémiumkategóriás termékeivel biztosítja számunkra mind a testi, mind a lelki „jólétet”. Ennek szellemében végeztük munkánkat a versenynapon, melynek végén a hozzánk ellátogatók, érdeklődök, vásárlók között ajándékutalványt is kisorsoltunk.

Köszönjük az Old Lake Man szervező csapatának a profi rendezést és a kiállítókkal való együttműködést.

A versenyzőknek és a szervezőnek további sikereket kívánunk.

PILLANATKÉPEK A VERSENYNAPRÓL

tbj 3

tbj 4Tartalmas, VIDÁM és mindenképpen pozitív, eredményes napot zártunk, melyet egy közös célfotóval örökítettünk meg.

Szeretettel:

Tárnok Ágnes
tanácsadó, EÜ team tag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok