Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

TESTFESZESÍTÉS? TESTSZOBRÁSZAT? IGEN!!!

testapolas szivelA csodálatos TESTRADÍRT már bemutattam Neked az előző írásomban. Most lépjünk tovább! Borítékolom, imádni fogod! A szép sima, leradírozott, a hatóanyagok befogadására előkészített bőröd meghálálja a gondoskodást, úgy hogy ne késlekedj a NAPPALI ANTI CELLULITE TESTFORMÁLÓ GÉLLEL!

A neve is jelzi, reggelenként használd, egy másik lesz a párja éjszakára. Ahogy eloszlatod a derekadon, a hasadon, csípődön, a combjaidon, nem csak a masszírozás okoz majd kellemes érzést, hanem a pillanatok alatt jelentkező intenzív hűsítő érzés! Körülölel az a tiszta, friss, energiát sugalló illat és hatás, ami abban erősít meg minden reggel, mikor a tusolás, fürdés után használod, hogy igen, MŰKÖDIK! Ma is, mikor ezt a cikket írom, a forró fürdőm után szinte lejegelt, nagyon finom érzés volt!

És mit fogsz tapasztalni?
Mivel megelőzi a bőr alatti víz felgyülemlését, és azáltal, hogy a nyirokrendszer működését fokozza, a bőr alatti fölösleges vizet segíti eltávozni, egyértelműen látod is majd, hogy kisimul a bőröd, egyenletesebb lesz a kontúrja, és a narancsbőr, ha van, halványodik! Ha meg nincs, nem is lesz! Mint ahogy egyik kedves vásárlóm megfogalmazta: "Ildikém, ezek a krémek tényleg tudnak valamit!"
Kívánom neked, hogy ezt Te is tapasztald meg, minél hamarabb!

Mit szólnál ahhoz, hogy amikor pihensz, valaki még alvás közben is "végzi rajtad" a testszépítő, testszobrász munkát?
FESZESÍTI A BŐRÖDET, SEGÍTI A ZSÍR LEBONTÁSÁT, SŐT, MEGELŐZI A ZSÍRSEJTEK ÚJRATERMELŐDÉSÉT, és ráadásul MEGELŐZI, és KITÖLTI A már meglevő TÁGULÁSI CSÍKOKAT, a STRIÁKAT is?


Igen, ezt mind tudja a ANTI CELLULITE ÉJSZAKAI KRÉM!

sziluett testapolasZseniális felfedezés, hogy az arcápoláshoz hasonlóan, a narancsbőr elleni eredményes harcban is speciálisan más-más stimulálást, ápolást igényel a bőr nappal, és éjszaka. Ezt a szerepet tölti be éjszaka ez a rendkívül kiadós, láthatóan és érezhetően feszesebb, simább bőrt eredményező éjszakai krém, ami társaival együtt komoly bőröregesdést gátló hatással is rendelkezik, köszönve ezt a vörös szőlőlevél, rutin, és limababból készült hatónyag-kombinációnak.
Tisztálkodás után MINDEN ESTE ápold vele a has, csípő és combok területét! Élvezd a tapintását, a kényeztető finom illatburkát!

Ugye nem felejted el lefotózni és lemérni cm-ben, a kiindulási állapotot? Tudod, hogy mikor elfogynak a krémek, boldog örömmel nézhess a tükörbe, és kézzel foghatóan is megtapasztalhasd az elégedettséget!

Jövő hétfőn a dekoltázs szépségének megtartásához, és fokozásához adok ötletet!

Szeretettel, és örömteli elégedettséggel:

szilagyi ildiko testapolas

Szilágyi Ildikó
Vezető Tanácsadó
Legjobb Szponzor
+36-20/9519-908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok