Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

25 ÉVES JUST JUBILEUMI TALÁLKOZÓ - NOSZVAJ

25JJT

Minden cég életében jelentős esemény, ha sikeres működésének bizonyítékaként újabb és újabb évfordulót ünnepelhet. Számunkra az is nagyon fontos, hogy az együtt elért sikereket, a nagyszerű eredményeket, megosszuk azokkal a partnerekkel, munkatársakkal, barátokkal, akik az évek során mellettünk álltak, közreműködtek mindebben.

25 éves Just születésnapunkat egy nagyszabású családi nappal ünnepeltük Noszvajon. A fantasztikus helyszínt a Hotel Tündérkert biztosította. Valóban meseszerű volt az árnyas park, a De La Motte kastély impozáns épületével. Egyszerre találkozhattunk a múlttal, a jelennel, a jövővel és azokkal az értékekkel, amelyek a Just Hungária életében is meghatározók.

Amikor sok-sok nagyszerű programmal várjuk a hozzánk látogatókat, minden „kiemelés” igazságtalannak tűnik. Hiszen a gyerekprogramoktól a kabaréig, a csapatversenytől a tehetségkutatóig, a kreatív foglalkozástól a gasztro standup-ig, a fürdőzéstől a nyugi szigetig és a tomboláig minden-minden arról szólt, hogy emlékezetessé tegyük a viszontlátás pillanatait. Hosszú ideje nem volt lehetőségünk a személyes találkozásra, a beszélgetésre, és persze a baráti ölelésre. Most bepótolhattuk!

Kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat a napközbeni programokon, az esti gálavacsora során pedig már a valódi ünneplésé volt a főszerep. Jutalmak, elismerések, sztárvendégek, remek hangulat, tánc, zene és jókedv. Hihetetlen élményt jelentett együtt ünnepelni 25 éves jubileumunkat.

Minden kedves vendégünknek köszönjük, hogy velünk töltötték ezt a feledhetetlen napot! Nehéz elmondani, milyen is volt valójában ez a rendezvény. De miután egy kép többet mond ezer szónál, galériánkból minden kiderül. Lapozd át Te is fotós összeállításunkat, jó szórakozást hozzá!

A galériát ide kattintva tekintheted meg!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok