Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A KORTALANSÁG DIADALA

holgy rozsakkalMióta világ a világ és mióta létezik a NŐ, a szépségre, a kortalanságra való igény is létezik. Hiszen mindenki vágyai között szerepel, hogy vonzó külsejű, fiatal lelkű, erős kisugárzású személyiség lehessen.

Nem volt ez másként a történelmünk lapjain felbukkanó női szereplőkkel sem, elég, ha az ókori Egyiptom Kleopátrájára, I. Erzsébet angol királynőre, Sissire a magyar királynőre, esetleg Mata Harira a legendás kémre gondolunk. Mindannyian különös figyelemmel ápolták és óvták szépségüket. A felsorolásból is kitűnik, hogy a testápolás kultúrája nem nemzetiség vagy korfüggő, Arábiától-Japánig, Európától-Ázsiáig mindenhol jelen volt és van a tökéletes kozmetikumok iránti igény. Az arcbőr pedig az a terület, ami mindig a kirakatban van…

 

holgy csillagokkalÉs én is megtehetem ezt? A kérdés jogos, ám a válasz egyszerű: IGEN! Ehhez az első lépés az, hogy megtanuld szeretni és tisztelni saját magad! Minden más csak ezután következhet!

És most télen itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést! A hideg évszak óriási kihívás elé állítja a bőrt. Minél alacsonyabb a levegő hőmérséklete, annál kevesebb nedvesség található benne, miközben a bőr kiadja a nedvességét. Faggyúmirigyeink kevesebb bőrzsírt termelnek, 8 fok alatt szinte teljesen megszűnik a „saját krém” kiválasztása. Mindezt tetézi a zárt helységek fűtött levegője, ahol különösen száraz levegővel találkozunk, az igénybe vett, száraz bőr pedig nagyon rosszul köti meg a nedvességet, így állapota egyre csak romlik.

just kremekHogyan javítható a száraz bőr állapota a Just segítségével? Először is légy tisztában a napi arcápolás helyes sorrendjével, és válaszd ki, mely termék felel meg legjobban igényeidnek.

A Just „KORTALANSÁG” termékeiként ismerd meg, fedezd fel a Vital Just termékcsalád és a Kerti zsázsa krém által nyújtott ápolást és biztonságot! Szépnek lenni mindenkor, mindenhol!

Az arcbőr ápolását mindig az arc alapos tisztításával kezdjük! „Ha nem akarjuk, hogy bőrünk úgy nézzen ki, mint egy rétes…”

alvasA Vital Just nappali krém és az alpesi rózsás nappali krém folyamatos védelmet nyújt a nap során, emellett tökéletesen hidratálja az arcbőrt.

A Vital Just éjszakai krémnek és a Vital Just alpesi rózsás éjszakai krémnek köszönhetően az éjjeli pihenés során bőrünk egészen újjászületik!

szemkornyek justA Vital Just szemkörnyék ápoló a bőr legérzékenyebb részeire tökéletes választás.

A Kerti zsázsa krém pedig segít abban, hogy bőröd valóban makulátlan legyen.

A kortalanság Rajtad is múlik, ne felejtsd el!

Légy csak egyszerűen szép…

 

** DR. DACKO NATALJA ELŐADÁSÁNAK KIVONATA **

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok