Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

HA ÁPRILIS, AKKOR ÉLETFA KONFERENCIA!

Csupasziv Csapat

Csupaszív Csapat munkatársai, Balla Júlia és Vilmányi Pál az áprilisi Életfa Konferenciáról osztják meg velünk gondolataikat, érzéseiket. Hajdúböszörményben most rakják le az üzletük alapjait, maximálisan elfogadnak bennünket szponzornak, vezetőnek. Cél-, eredmény- és cselekvésorientáltak, tetteik összhangban vannak szavaikkal. Olvassuk szeretettel írásukat!

 

Baloghné Erzsike és András

értékesítési igazgatók, életvezetési tanácsadók

70/457-2721   70/457-2723

 

Tavasszal nemcsak a természet, de az Életfa Program is megújul. Ezzel a friss lendülettel indult a Csupaszív Csapat Hajdúböszörményből Baloghné Erzsike és Balogh András vezetésével. Bár a korai indulás lelombozhatta volna jó kedvünket, de a csapat pozitív hozzáállása nagyszerű hangulatot teremtett.

Úton Budapest felé nagyon sok hasznos információt osztottunk meg egymással, és maradt idő egy-két termékreferenciára is! Az Életfa Konferencia regisztrációjánál meglepetéssel kedveskedtek a cég dolgozói: a vásárlói jegy és a tombola mellé mindenkinek ajándék járt.

A nap háziasszonya a Napsugár Csapat vezetője, Szilágyi Ildikó volt. A konferenciát Schmidt Ferenc igazgató úr nyitotta, előadásának témája elgondolkodtató és cselekvésre inspiráló volt. Mondanivalójával minden életfás számára irányt mutat, hogyan lehet a 2015-ös év az Arany Évünk!

A következő előadó egyenesen Svájcból érkezett, Beate Fussenegger, aki két nagyszerű Nahrin terméket, a Ginzeng-ginkgo kapszulát és a Vörös lóhere kapszulát ismertetett meg a konferencia résztvevőivel.

Két különböző korosztály sikertörténetével ismerkedhettünk meg a nap folyamán. Mindkét történetből érzékelhető volt a kemény munka és a kitartás, amely ebben a „szakmában” elengedhetetlen.  Ebéd előtt az Életfa Program mozgás szirmába is bele kóstolhattunk Szabó Tamás ironman segítségével.

Ezt követően egy nagyon finom és egészséges szendvicsebédet fogyaszthattunk el. A szünetekben, aki tehette meglátogathatta a Gyerek Klubot, ahol a gyerekek lelkesen készültek az Anyák napjára. Az apró kezek fantasztikus meglepetéseket készítettek.

A szünetről visszatérve a szerencse percei következtek, ami a nap folyamán többször megismétlődött. A délutáni program nyitóelőadásában Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász hívta fel figyelmünket és érzékeltette, hogy mekkora kincs a kezünkben az Életfa Program és a benne lévő termékek. Előadásában kihangsúlyozat a minőségi halolaj fogyasztás élettani hatásait.

Kanizsárné Vaskó Nikolett, az Életfa Program vezető dietetikusa számolta be az Élet(FA)mód Klub múltjáról, jelenéről, a jövőbeni változásokról és a megújulásról.

Ezután következtek a nap vidám percei. Az Életfa Program színész házaspárja, Verebes Linda és Pindroch Csaba, valamint Mester Bálint Életfa sportoló mesélte el, hogyan változtatta meg a mozgás az életüket. Mondanivalójukkal motiválták a közönséget a rendszeres mozgásra, amely kitartásra és fegyelemre ösztönzi az embert.

Berecz Ildikó, a Napsugár Csapat lelkes tagja az Életfa Program 15 éves jubileumi találkozójára invitálta a közönséget humoros és rímes versével.

Természetesen nem hiányozhattak a programból a Gyerek Klub tagjai sem. Nagyházi Marika és Szabó Tamás ismertették a gyerekek részére megrendezésre kerülő 4 próba  sportverseny nevezési feltételeit.

A nap zárásaként közösen énekeltük el a Záródalt. Élményekkel gazdagodva és feltöltődve érkeztünk haza és már izgatottan várjuk a következő találkozást, hogy ismét egy családias hangulatú, vidám napot tölthessünk együtt az életfásokkal!

Szeretettel:

Balla Júlia és Vilmányi Pál

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok