Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Just Konferencia igényesen gondolkozóknak - Neked! - V.

just logo

● Legnagyobb vezetőink felfedik sikereik titkát

● Konferenciánk programja

Egyre gyorsabban peregnek az őszi napok, egyre közelebb van már az ősz első országos rendezvénye, a 65. Életfa Konferencia ideje. Előadóink, szervezőink már javában készülnek, ígérjük, fantasztikus napot tölthetünk majd Együtt!

Legnagyobb vezetőink felfedik sikereik titkát

Legnagyobb vezetőink személyesen mesélik el, miért döntöttek az Életfa Program mellett, mit kaptak az elmúlt 10-15 évben, honnan indultak és hova jutottak el.

balogh andrasBalogh András értékesítési igazgató elárulja, miért kell azonnal cselekedni a döntések meghozatala után. Az elmúlt 15 évben bebizonyította, hogy minden megtanulható, csak akarat és kitartás kell hozzá, és a siker nem marad el.

hegyi gyongyiHegyi Gyöngyi vezető tanácsadó védőnői állását hagyta ott azért, hogy az Életfa Program életvezetési tanácsadója legyen. 11 éve vezeti sikeres vállalkozását, melynek az elkötelezettség, a kitartás és a tanulás mellett fontos alappillére a csapatmunka, a csapatban történő gondolkodás.

szilagyi ildokoSzilágyi Ildikó vezető tanácsadó megosztja velünk, milyen érzés egy sikeres nagy csapathoz tartozni, mit jelent számára a versenyzés. Miért jó elindulni az Életfa versenyeken, mire inspirálja a versenyszellem, és mi az igazi „haszna” a versenyeknek.

 

 

Most is hozhatsz Magaddal vendéget, akinek térítésmentes a belépés!

Figyelem! A vendég ne legyen regisztrált tag az Életfa Program hálózatában!

Kedves augusztusi Új Belépők!

Ne felejtsétek el, hogy Ti már megváltottátok a jegyeteket a Just Expressz-re!

A katalógusban található belépőjegy segítségével díjmentesen vehetsz részt rendezvényünkön, csak annyi a teendőd, hogy e-mailben, faxon vagy online jelentkezési lapunk segítségével jelezd részvételi szándékod munkatársainknak!

Kedves szeptemberi Új Belépők!

Szeretnénk, ha Ti sem maradnátok le az Életfa Konferenciáról, ha Ti is átéreznétek a konferencia motiváló erejét, az ottani hangulatot, ha Ti is első kézből, a svájci Just International AG képviselőjétől ismerkednétek meg a két bevezetésre kerülő termékkel!
Ezért a szeptember 18-ig regisztráló új Életfa tagjainknak is ajándékozunk 1db belépőjegyet a LXV. Életfa Konferenciára!
Annyi a teendőd, hogy e-mailben, faxon vagy online jelentkezési lapunk segítségével jelezd részvételi szándékod munkatársainknak!

Szeretettel várunk, számítunk Rád!

Kedves Vendégeink!
Azok számára, akik előzetesen vagy a regisztrációnál leadják e-mail címüket, azoknak a rendezvény után elküldjük az előadások anyagát pdf formátumban!

S mi vár még Rád a rendezvényen?
Életfás welcome drink
Egy finom szendvics ebéd az egészség jegyében
Frissítő tea
Tombola
Kedvezményes vásárlási lehetőség

A rendezvény időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (szeptember 16-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Jelentkezni lehet
Életfa Program Kommunikációs Központ , 3530 Miskolc, Papszer u. 24.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fax: +36 46 504 888

Online jelentkezés itt: http://rovid.it/4CMy

Szeretettel várunk!
Életfa Program csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok