Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT

schf

Kedves Életfás és Életfa Szimpatizáns!

2020 jelentős év az Életfa Program történetében. Húszévesek lettünk! Köszönöm neked!

Hála
Hálás vagyok érte, hogy befogadtad azt a haladó, igényes szellemiséget, amit immár két teljes évtizede tanítunk, adunk neked!
Hálás vagyok azért, mert egészségtudatos életet élsz, és ezzel segíted a közös programunkat, az ország és az évezred egészségőrző programját!
Hálás vagyok neked, aki a tudásoddal, a pozitív gondolkodásoddal segítesz másoknak jobbá válni, boldogabban élni!
Hálás vagyok az elvégzett szakmai munkádért, a magyar családoknak nyújtott segítségedért, támogatásodért!
Összességében hálás vagyok neked azért, mert velünk vagy!

Biztonság
Minden év végén elemezzük a tevékenységünket, az elfoglalt pozíciónkat a versenytársi környezetben, az elért eredményeink értékét. Tesszük mindezt azért, hogy biztonságban érezd magad, hogy növekedési környezetet nyújthassunk mindenkinek, aki elfogadja a kinyújtott kezünket.

Az elmúlt két évtized három legfontosabb értéke a számodra:

  1. Prémium kategóriás svájci Nahrin és Just termékek folyamatos biztosítása a neked és szeretteidnek, ismerőseidnek, a legújabb hiteles és biztonságos kutatási eredmények átadása új termékek és termékcsaládok formájában.
  2. Az Életfa Országos Egészségőrző Program megalkotása és állandó fejlesztése annak biztosítására, hogy a kiváló minőségű termékeinket a lehető legjobb eredménnyel építsd be a saját és szeretteid, ismerőseid mindennapi életébe. A többgenerációs (a gyerekektől a legidősebbekig) országos programunk 20 év alatt bebizonyította, hogy helye van az ország egészségügyében, a magasabb életminőségünk megteremtése területén.
  3. Az Életfa Programot koordináló JNS Hungária Kft. stabil gazdasági alapokkal rendelkezik. 2019-ben is megkapta a Bisnode, Európa vezető cégminősítő vállalata legmagasabb, „AAA” besorolását a magyarországi cégek körében.
    Ez azt jelenti, hogy 1000 cég közül benne vagyunk az első 6-ban!
    A 2008-2013 közötti gazdasági világválság alatt is biztonságosan működött a JNS Hungária Kft. és az általa vezetett Életfa Program.

AAA logo fekvo 594CMYK

Fejlődés
Az elmúlt 20 év alatt óriási mértékben változtak a fogyasztói igények. Az új technikai eszközök, megoldások, elképzelések özöne zúdul ránk nap, mint nap. Valóságos információs és technikai forradalomban élünk. A versenytársaink száma hihetetlen gyorsasággal gyarapodik. Az egészségügyi biznisz rengeteg hiteltelen és gátlástalanul felelőtlen céget, hálózatot, álmegoldást produkál.

Mi nem félünk, mert biztos alapokra építkezünk, ezért a jelenünk és a jövőnk a barátunk!

Azonban a változásokat meg kell ismernünk, és ami előrevisz, alkalmaznunk kell.

A változtatás nem kívánság kérdése, hanem kötelesség és felelősségvállalás!

Ennek megfelelően az eddigi alapokon nyugvó, új arculattervet készítettünk a következő korszakunkra.

A tradicionális alap, az Életfa alakja és benne a „női” szépség és egészség üzenete megmaradt. A változtatásokat, a fejlődést az új lendületes vonalak jellemzik. Ebbe a környezetbe illesztettük az Életfa Program többi területének logóit is.

logók

Szeresd meg, és jelezze neked azt, hogy változtatnod, változnod kell ahhoz, hogy lépést tarts a világgal, és ne maradj ki a saját életed lehetőségeiből, szépségeiből!

Ha velünk tartasz, elől megyünk, együtt, büszkén, mutatva sok-sok embernek az utat, és nem hátul kullogsz a lekésettek és lemaradottak tömegében. Ez a mi többgenerációs programunkban nem életkor, hanem akarat kérdése. Magyar társadalom egy van, és ebbe tartozik idős és fiatal.

Csodálatos, újabb húsz évet kezdünk meg! Biztos vagyok benne, hogy velem tartasz!

Köszönöm szépen neked!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok