Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Tavaszi szél Nahrint áraszt …

Nahrin 25 logo

Nekünk a Nahrin is víz, a Nahrin is virág, a Nahrin is társ. Erre tanított meg minket az a 25 év, amit a Nahrinnal együtt megtettünk, jóban-rosszban, kitartva egymás mellett, szeretve és szeretve lenni.
Emlékszem az első próbálkozásainkra, amikor Nicole Jüstrich-hel, a svájci cégtulajdonos menedzserünkkel együtt örültünk a kezdeti kis sikerpontjainknak, az első termékértékesítéseinknek, az első hozzánk csatlakozó csapattársainknak. Csetlő-botló gyermekek voltunk, figyeltünk, tanultunk, tapasztaltunk.
Aztán felnőttünk. Már egy komoly, országos programban gondolkoztunk, mert éreztük, hogy lehet és kell is tennünk azért, hogy a magyarok is egészségtudatosan éljenek, mert az egészség, a jobb életminőség nekünk is jár.
Igen, jár nekünk, de azt nem mástól kapjuk ajándékba!
Nekünk kell úgy gondolkozni, mint akik jobban élnek, és tenni magunkért, a családunkért, a szeretteinkért minden egyes nap!
Felvállaltuk a nagy tanítást, a lehetőségeink megmutatását mindenki számára, tettünk azért, hogy a Nahrin-minőség elérhető, fényesen ragyogó csillag legyen a magyar emberek előtt.

„… Minden madár társat választ …”

A Nahrin utat mutatott, kedvenc kis madarunkká vált, és társat választott az Életfa Program „személyében”. Aztán megszülettek a kis fiókák, az Életfa-csapataink, akik biztosítják a töretlen fejlődést, újabb és újabb értékek megteremtését. Ma már elmondhatjuk, hogy az eltelt 25 év alatt több mint százezer családot megérintettünk, befogadtunk, tanítottunk szépre és jóra. Mi nem hitegetünk, ígérgetünk, mi komoly szakmai alapokon nyugvó megoldásokat kínálunk.

„… Hát én immár kit válasszak …”

Tiszta szívvel mondom, válassz minket, válaszd a mi pozitív, igényes gondolkodásunkat, a minőségi életérzésünket! Mi életeken átívelő, összehozó országos program szerint élünk, ebben hiszünk, teljes felelősséggel. A „magyar Nahrin” 25 évét követi a „magyar Just” 21 éve és az Életfa Program 18 éve. Csupa szépség, csupa szeretet, egy nagy szerelem.

„… Zöld pántlika, könnyű gúnya …”

Itt van a tavasz. Megjött Érted, vár Rád, visz magával táncolva, lebegve, könnyedén, vidáman. Ez az az élet, amit megérdemelsz! Ez az, amiért érdemes élni! Ezt lehet velünk együtt élvezni, … ha minket választottál, és jössz velünk. Mi a tavaszba megyünk, a nyárba, a ragyogásba! Kézenfogva, együtt, mert így nem sodor el minket a szélvihar, átvészeljük a zivatarokat. Együtt, hűséges társakként!

„… De a fátyol nehéz gúnya …”

Mi nem csüggedünk, nem a sáros föld húz le minket, nem a betegségek kilátástalan világában élünk, mert nekünk nem az jár! Mi nem rejtőzünk a világ elől eltakaró fátylak mögé, mi itt vagyunk, nyíltan, tisztán, szépen!

Ezek vagyunk mi!„… virágom, virágom …”!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok