Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Klub - A közösség, ami befogad!

mkk akabVajon miért is került a beszámoló posztom első képére a Nahrin fűszerek és ez a csodaszép kanadai sütőtök? Hát azért mert az Életfa Klubban Miskolcon Dr. Harsányi Edit jóvoltából ezt a szenzációsan finom és egészséges ételt készítettük. Még az illata is érződik a képeken...:)

A klub igen tartalmas és érdekes témákat, sőt meglepetés előadókat is felvonultatott. Nézzük ezeket sorrendben:

- Az első előadásban lehetőségem volt bemutatni az Életfa Programot és termékeinket, valamint szakmai kapcsolatainkat. Megismerkedhettünk két új Nahrin termékünkkel, a Xilit tablettával és a MSA kapszulával. A Nahrin Xilit nem édesítő, hanem kimondottan a fogaink egészségért fogyasztjuk. Az MSA a Nahrin Immunostar utódja. Shitake és Maitake gomba mellett az Acai pálma flavonoidban gazdag bogyójának kivonatát is tartalmazza.

- Az Életfa Program Kultúra Szirmán belül, a következő előadó Zsiga László szikszói helytörténész volt. Akitől rengeteg érdekes információt kaptunk a saját tulajdonában lévő mezőgazdasági és ipari örökség szerepéről és funkciójáról. Saját házában és kertjében vannak kiállítva ezek a tárgyak, melyek révén az Abaúj paraszti múltja és kultúrája elevenedik meg. Még egy eredeti tűzben használt edényt is hozott bemutatásra, melyben nagyobb családi eseményeken főztek és közvetlenül tűzbe tették. Akár 1500 celsius fokos hőt is képes elviselni. Köszönjük ezt az igazén értékes és érdekfeszítő előadást.

- Dr. Harsányi Edit, akinek meghívottja volt Zsiga László Úr, ismét különleges előadásával érkezett hozzánk. A meridiánok és a kínai orvoslás logikája szerint csoportosítva kaptunk információkat. A Just és a Nahrin termékek a hólyag meridán működésével összekapcsolva kerültek csoportosításra és bemutatásra.

A klubdélután estébe hajlott ugyan, de Ildikó előadását megelőzően Dr. Harsányi Edit által hozott sütőben elkészített céklát és kanadai sütőtököt készítettünk. Ezek mellé az egészséges zöldségekhez pedig egy szardíniás Nahrin citromborsos pástétomot kevert nekünk Edit doktornő. Hogy milyen íze volt? Hát elárulóm, hogy minden elfogyott, tehát véleményem szerint nem csak egészséges és rendkívül gyorsan elkészíthető, de igazán finom is volt ez a Klub Kóstoló! Kedves Harsányi doktornő köszönjük a gasztronómiai élményeket!J- Szilágyi Ildikó életvezetési tanácsadó, tréner ismét a Miskolci Klubban tartott előadást, hiszen számára kiemelten fontos ez a Klub, mivel Napsugár Csapata új reménysugarai egyre nagyobb létszámmal képviseltetik magukat a klubrendezvényeken. Előadásában a Karácsonyi ajándékötletek játszották a főszerepet, valamint hallgatóságát bevonva interaktív ötletbörzét tartott a résztvevőkkel együtt. Az Életfa Program karácsonyi akciós kiadványában található termék csomagok bemutatásával, megvalósítható egy újfajta ajándékozási szokás, vagy amikor "Egészséget adunk, ajándékba" a szeretteinknek. Ezáltal biztosítjuk ajándékunk egyediségét, mert a Just és Nahrin termékeket, csak az Életfa Programtól lehet beszerezni.

Szeretettel: Varga Gyula hálózati vezető

mkk akab5

mkk akab3mkk akab2mkk akab4mkk akab1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok