AZ EGÉSZSÉG ALFÁJA ÉS OMEGÁJA
- Írta: Életfa Program
- Kategória: Egészség
- Találatok: 4917
OMEGA 3 KAPSZULA
Ma már közismert tény, hogy a skandináv országokban, az eszkimók között, a Földközi-tenger vidékén lakóknál szinte ismeretlenek voltak bizonyos szív-és érrendszeri betegségek mindaddig, amíg az iparosodott világhoz hasonlóan nem kezdtek táplálkozni.
Miért voltak biztonságban a „civilizációs betegségek” némelyikével szemben? Azért, mert gyakran fogyasztottak, és fogyasztanak halat, ami nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat.
De fontos-e szervezetünk számára ez a zsírsav? Egyértelműen igen a válasz, hiszen védelmet nyújt a korunkban oly jellemző túl zsíros táplálkozás következményeivel szemben. Pontosan ezért került a Nahrin célkeresztjébe az omega-3, és ezért tarthatjuk kezünkben az Omega 3 kapszulát.
Az omega-3 zsírsavak jótékony hatásai:
- csökkentik az erek belső falán keletkező vérzsír és mész (főleg Ca) jellegű anyagok összetapadása által keletkező, ún. érszűkítő plakkok kialakulásának a veszélyét,
- a szívritmus zavar (aritmia) és a hirtelen halál megelőzésében eredményesen alkalmazhatóak,
- csökkentik a trombózis kialakulásának a veszélyét,
- vérnyomáscsökkentő hatásúak,
- kedvező terápiás hatásuk lehet sok gyulladásos és autoimmun megbetegedésben,
- jó eredményről számolnak be az Alzheimer-kór, cisztás fibriózis, a depresszió és az alkoholos megbetegedések kiegészítő terápiájában.
A betegségek és kóros állapotok megelőzésében az egészséges táplálkozásnak, ezen belül a megfelelő omega-3 zsírsav bevitelnek jelentős szerepe van.
Az Omega 3 kapszula:
- Optimális omega zsírsav, EPA, és DHA forrás
- Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. (A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.) Az EPA és DHA tartalma 470 mg.
- Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához., az immunrendszer normál működéséhez.
- A prémium minőségű, sötétített kapszula továbbra is garantálja, hogy ez a mennyiség valóban teljes mértékben az egészségünket szolgálja!
A termék bátran ajánlható 25 év fölött bárkinek megelőzés céljából, a helytelenül táplálkozók részére, gyermekeknek étrend-kiegészítőként, a szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek, illetve azoknak, akik esetleg örökölhetik ezeket a problémákat.