Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

TÖBB VOLT MINT EGY SPA

tvmes

Annyira izgultam szombaton, mert egy számunkra különleges közösséggel ismertettük meg az Életfa Programot, a JUST és NAHRIN termékeket.

Miért is volt különleges?

Hiszen minden találkozó különleges, de ezen a szombaton meghívást kaptunk egy előadás erejéig, a Bethesda Kórház soron következő EPI klubjába. Az EPI-KLUB évente kétszer kerül megrendezésre, azoknak a (már) felnőtteknek, akik korábban a kórház gondozásában voltak epilepsziás problémáik miatt. Általunk oly nagyon szeretett Dr. Neuwirth Magda főorvosnő hívott sok-sok évvel ezelőtt minket ebbe a közösségbe. Ezúton is köszönet a szervezőknek, akik a mai napig megrendezik ezt a színvonalas találkozót! Ilyenkor az ország több pontjáról gyűlnek össze a barátok, ismerősök.

Szilágyi Ildikó szponzorommal a közel 60 fős klubban, a szülőkkel osztottuk meg a tapasztalatainkat, biztattuk Őket a problémák kezelése mellett a prevencióra, megismertetve Őket számos JUST és NAHRIN termék „pozitív mellékhatásával”.

Bíztam benne, hogy meg tudom fogalmazni és át tudom adni azokat a tapasztalatokat, amit mi is megéltünk, és egy alternatívát tudok mutatni egy jobb állapot elérése érdekében. Hiszen minket egy dolog összeköt és ez a gyermekeink betegsége. Az Életfa Programban is fontos, hogy mások tapasztalatából tanuljunk, tudtam ez most is működni fog. A nap érdekessége volt, hogy egy Svájci Gospel kórus adott műsort a bemutatónk előtt, így a svájci kultúra kis darabja találkozott a nagyszerű svájci termékekkel.

Többek érdeklődését felkeltette az Életfa Program és  a termékek ezért gondolom, hogy a küldetésünknek eleget tettünk.

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani az EPI-KLUB szervezőinek, és Szilágyi Ildikó szponzoromnak, aki Debrecenből csatalakozott hozzánk ezen a szép napon.

Mert:

„Úgy viszonozhatjuk legjobban a segítséget, ha azt valaki másnak adjuk tovább.”

Gary Chapman

Szeretettel:
Zsigmondné Judit

tvmes 1tvmes 2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok