Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

BOLDOGSÁGOS KONFERENCIA IDÉZŐ

bki

Az élet apró örömei...
Áldás, ha ki tudod magadban fejleszteni azt a képességet, hogy a legapróbb eredményeknek, sikereknek is örülni tudj. Ha pedig az örömre okot adó dolog valóban még nagy is, hát akkor aztán tényleg muszáj egy pillanatra elidőzni rajta...
Nos, az elmúlt LXXIV. Életfa Konferencia Napsugár Csapat sikere pont ilyen volt.
Nagy és örömteli.
Vezetőként csak büszke lehetek arra, hogy nem csak a Konferencia vastapssal jutalmazott orvos előadója, dr. Tóth Judit, hanem legsikeresebb munkatársai, vezetői is Csapatunkból kerültek ki. 

Személyes többszörös Hónap Just-Nahrinosa címeim, mind a Legtöbb Belépő és Új Építésű Csapatforgalom kategóriákban csak "hab azon a tortán", amit Bogdánné Marika „Súlyozd az egyen-súlyod” c. verseny 3. helyezése, Hónap Termékfogyasztója címei, Kozma Erika: Hónap Just-Nahrinosa Egyéni Forgalom kategóriában és Hónap Termékfogyasztója címe, Tankovits Zoltán: Hónap Just-Nahrinosa címe Legtöbb Belépő kategóriában, és Szabó Klára szeretetteljes Nahrin termékreferenciája jelentett.
Igen, most is elmondhattuk: ismét jó volt Napsugárnak lenni!
Fogadd szeretettel Csapatunk sikerembereinek beszámolóját!

Szilágyi Ildikó
a Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

bki 1

Kozma Erika
Már a Konferenciát megelőző este fény ragyogta át a lelkem! Korán fölébredtem, mert tudtam hova megyek. Hihetetlen öröm volt számomra, hogy újra és újra a színpadon állhattam, mint a Hónap embere és a Hónap termékfogyasztója is... még le sem értem a színpadról máris szólították a nevem.
Boldog vagyok! És nagyon büszke vagyok az én Csodálatos szponzoromra, Szilágyi Ildikóra, mert szüntelenül tanít és mellettem van, és nem csak szavaival, de tetteivel is mutatja nekem az utat!

Bogdánné Kunkli Mária
2016. november 19-i Életfa Konferencia újabb csodálatos nap. Már a buszon odafele úton jó volt hallgatni Feketéné dr. Pál Ilonát az omega-3 zsírsavak fontosságáról.
A konferencián Schmidt Ferenc Igazgató Úr előadásában elhangzott "Örökségünk" dal ugyanúgy meghatott, mint amikor szeptemberben megmutatta.
A nap folyamán ismét gazdagabb lettem tudásban (már csak a 2 új termék miatt is) és a felém áradó szeretetben. Az egészet megkoronázta az Élet(FA)mód Klub "Súlyozd az egyen-súlyod!" versenyében elért 3. helyezésem, valamint hogy szeptemberben és októberben a Hónap Nahrin Termékfogyasztója lettem.
Közben a lányom, Evelin a Gyerek Klubban ügyeskedett, az általa készített hóember az íróasztalának egyik dísze lett. 

Dr. Tóth Judit Erzsébet
"Örömmel fogadtam az előadás felkérést a LXXIV. Életfa konferenciára. A hónap témájáról, a belső elválasztású mirigyekről igyekeztem mindenki számára jól érthetően egy rövid összefoglalást adni. A végén kapott vastaps úgy érzem visszajelzés volt felém, hogy a szándékom sikeres volt. Számomra az egész nap jó hangulatban telt, sok érdekes ember társaságában, új termékekkel ismerkedve.
Örömökben gazdag, kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek, és BÚÉK!"

Szabó Klára
"Megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom!"
Nagyon jó, s igaz mottója a szombati konferenciánknak. Minden résztvevő megtanulta, megismerte az új Nahrin termékeket és továbbadja a tapasztalatait.
Nekem mindig nagyon hasznos és igyekszem megjegyezni a gyakorlati tapasztalatokat. Most leginkább a Basico játszotta a központi szerepet és az Articsóka – ez a termék évek óta vezeti a népszerűségi listát, köszönöm, hogy a referenciámmal én is részese lehettem.
A többi előadás mellett Schmidt Ferenc Igazgató Úr nyugodt derűje, Életfa Program ismertetője, a sikeres 2016-os év bemutatása – mindannyiunk számára öröm volt.

Mi, Napsugarak, boldogan tapsoltunk és büszkék voltunk minden elért eredményre.

A regisztráláskor meglepetés várt bennünket: Fibrosan drops-t kaptunk ajándékba…. s szponzorunktól is mindannyian kaptunk meglepit!!!

Ismét jó volt együtt lenni, énekelni, kicsit mozogni és sok-sok hasznos tapasztalattal tértünk haza.

Most már rajtunk múlik, hogyan adjuk tovább!

AKI VELÜNK TART, JÓL JÁR!

bki 2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok