Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Őszi hangulatban – nyíregyházi klub programja

ohnykpSzép számú résztvevővel (22 fő) került sor a nyíregyházi klub őszi rendezvényére október 26-án. A program központi témáját az ősz nem kívánatos kísérő jelenségeinek, a meghűléses, a légúti és az ízületi gyulladásos tünetek elkerülésének, enyhítésének, illetve az egészség megőrzésének lehetőségei alkották. A klubfoglalkozáson szinte észrevétlenült telt az idő, hisz olyan változatos és figyelemfelkeltő volt a program. A sikert az elmélet és a gyakorlat, az eszmeiség és a közvetlenül érzékelhető hatások harmonikus aránya eredményezte.

Schmidt Ferenc Igazgató Úr - rá jellemző finom eszközökkel - hozta közel a változatos életkorú hallgatósághoz a Dalai Láma gondolataira épített tanítását. Az önvizsgálatra késztető, s zsinórmértékként is szolgáló életvezetési tanácsok ragyogóan megalapozták az ezt követő egészség megőrzési bemutatót.

Kósáné Marika nagyon ötletes szituációs játék keretében ismertetett meg a résztvevőkkel Just termékeket. Több résztvevő „mintha beteg”-ként kezelést kapott, közvetlenül átélhette a termék hatását. Marika lényegretörő, praktikus tanácsai roppant meggyőzőek volta. A gyakorlati bemutatót jól szerkesztett prezentáció egészítette ki.

Hegyi Gyöngyi életvezetési tanácsadó előadása jól ellensúlyozta a Just termékek addigi dominanciáját. A hallgatóság körében különösen nagy érdeklődést váltott ki az új termékek bemutatásával, pl. Szemspray, de a karácsonyi ajándék-ötlettárat is örömmel fogadták.

A programot végig közvetlen, családias hangulat uralta, köszönhetően az előadóknak, s az őszinte érdeklődést mutató hallgatóságnak. A termékkóstoló közben kialakult kötetlen beszélgetések, tanácskérések a program hasznosságát jelezték. Kósáné Marika által választott mottó „A jövő nem fogja jóvátenni azt, amit Te a jelenben elmulasztasz!” értő befogadókra talált.

Dr. Lenkovics Ildikó

Nyíregyháza
Delfin csapat

ohnykp1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok