Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY III.

Szilagyi Ildiko es  dr Harsanyi Edit

TE UTAZTÁL MÁR TENGERJÁRÓ HAJÓVAL?

Én eddig még nem, bár hatalmas komphajóval már keltem át a Csatornán, meg Dánia és Norvégia között is utaztam, de azok nagyságrendileg kisebbek voltak, mint a mi úszó csodánk,  a CARNIVAL PRIDE!

carnival pride11 emelet, 300 méter hosszú hajó, benne színházterem, 600 méteres futópálya, fedett és a csillagos égre nyíló medencék a szinteken, 2100 utasra 930 fős személyzet, saját boltok sora, akinek kellett: casino, megszámlálhatatlan számú étterem, nemzeti konyhák felfoghatatlanul gazdag kínálata, szó szerint minden, ami szem-szájnak ingere. Makulátlan tisztaság, mindenre kiterjedő, lépten-nyomon tapasztalható figyelem, szolgálatkészség, és lenyűgöző elegancia. Ilyen volt a mi hajónk!

A beszállás után alig vártuk, hogy elfoglaljuk az erkélyes szobánkat!

Míg a csomagok érkeztek, először is megebédeltünk, aztán bejártuk a hajót, és bizony egy kis idő után Edittel ledobtuk a ruháinkat, és a fedélzeten a napozó ágyakon lubickoltunk a decemberi nyárban!
Kedveskedni akartam, vittem neki „csavaros” fagyit, élveztem, mint egy gyerek, ahogy a tölcsért megtöltöttem, aztán rövid úton kiderült, nem is szereti, de a kedvemért, és az élmény kedvéért mégis megetteJ
Csokiba mártott hatalmas eperszemek, sütemény és csokoládé különlegességek, és pezsgő várt a szobánkban, az aznapi, és másnapi programlehetőségeket kínáló hajó újsággal együtt.
Ilyen volt a fogadtatás!

termek polcA koccintás után „belaktuk” a szobánkat, kipakoltunk a bőröndjeinket,- ekkor bizony meg is döbbentem mekkora JUST és NAHRIN készlettel utaztam! A fürdőszoba polcai csak ezektől roskadoztak! Én meg csak mosolyogtam, és boldog nyugalom áradt szét bennem: velük biztonságban vagyunkJ

(Hozzáteszem, a melléket kép nem a valós képet mutatja, hiszen a Magnéziumos dobozba tettem helytakarékossági szempontból a Q10 és Halolaj adagunkat is..)

Mondjuk, az is biztonsággal töltött el, hogy megadott időre, megadott rendben megjelenve, felkértek minket, hogy vegyünk részt egy biztonsági eligazításon! Élveztem, még ezt is!

Délután a fedélzeten, „csipegetés” közben Szilárd és felesége, Heni odaültek hozzám, és arról kérdezgettek, milyen téma foglalkoztat a rendszerépítő munkám során. Nem is kellett sokat gondolkozzak, hiszen az utóbbi időkben különösen sokat foglalkoztat az újak eredményes indítása.

De hogy a vacsora előtt, erre, és a még felmerülő kérdéseimre maga BIG AL, azaz Tom Schreiter, a világhíres MLM szakember fog válaszolni, azt álmomban sem gondoltam. Mert, hogy ez bizony így történt!

bigalSzilárd tolmácsolta neki, és este a mi kis privát képzés sorozatunk első alakalmán az én kérdéseim voltak terítéken! Meg kellett csípnem magam, hogy ez bizony nem álom…

Aztán mikor felocsúdtam, már csak figyeltem, és az elégedettség és megtiszteltetés boldog mosolyával az arcomon, egyre csak jegyzeteltem, és arra gondoltam, milyen fantasztikus dolog lesz ránk alkalmazva a javaslatait, a gyakorlatba is beiktatni…

Aztán este, a gyönyörű éttermünkben, vacsora közben eligazított bennünket Szilárd, hogy mi is várható másnap, és az egész út során.  2 hajón töltött egész napos szakmai nap volt a programban, és egyébként ki-ki választhatott a varázslatosabbnál varázslatosabb fakultatív kirándulások, programok közül.

A hajó éjszaka siklott a tengeren, reggelente mindig más ország ege nézett ránk, és kikötés után miénk volt a nap!

Megkaptuk a nyakba akasztható névkártyáinkat is, amelyekkel részt vehettünk az MLM-es  előadásokon, és amelyeknek segítségével felismerhettük a programokon kívül is azokat a világ minden részéből érkező társainkat, akikkel ”egy hajóban eveztünk”.

lepcsoMég csak felszálltunk a hajónkra, ott járok a kronológiában, hogy épp, hogy csak elindultunk, de már addig is annyi impulzus ért addig is, hogy látod, már egy újabb cikknyi szöveget írtam róla…

Na, se baj, a következőben felpörögnek majd az események, és váratlan kalandban lesz részem…

Remélem akkor is velem leszel…

Szeretettel addig is:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat vezetője
20 9 519 908

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok