Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

STARTKÉPZÉSEN VOLTAM

Startképzés csoportkép

Ma délután-este Hajdúböszörményben a Startképzés 1. modulján vettem részt, melyet Balogh  András és felesége, Erzsike  tartott. Nagyon vártam már ezt a képzést 2 okból is.

Egyrészt a saját magam fejlődése miatt, másrészt a képzők személye miatt.

 

Az én Just-Nahrin-os szimpátiám 2014. januárjában kezdődött, amikor Rigó Évike meghívott a hajdúböszörményi Csapattalálkozóra. Ott annyira magával ragadott a rendezvény hangulata és annyira "beleszerelmesedtem" a termékekbe, hogy 2 nap múlva regisztráltam is az Életfa Programba.

Azóta részt vettem az Alapképzésen és alig vártam, hogy a Startképzésen is részt vehessek. Különösen megörültem, mikor kiderült, hogy Hajdúböszörményben Balogh András és felesége, Erzsike fogja tartani a képzést. Őket  januárban már a szívemben zártam kedvességük, pozitív kisugárzásuk miatt.

A fogadtatás, az egész  képzés nagyon jó hangulatban telt, sok hasznos ismerettel lettünk gazdagabbak. Hallottunk magáról a cégről, a JNS Hungária Kft-ről, az Életfa Programról, a mi helyünkről ebben a hatalmas gépezetben.

Fontos információk hangzottak el pl. a jövőképről, a célok jelentőségéről, az Életfa Program jövőképéről, a céljaink eléréséhez vezető útról.

András és Erzsike a Tőlük megszokott szerénységgel, alázattal, lelkesedéssel okított minket, sok személyes példával színesítve mondandójukat. Sok-sok megszívlelendő tanáccsal a tarsolyunkban tértünk haza. Köszönöm, köszönjük ezt Nekik!

Én a magam részéről alig várom a következő alkalmat.

Dr. Sóvágó Judit 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok