Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A MI NAPSUGARAS HÉTFŐINK!

Szilágyi Ildikó

Évszaktól, időjárástól függetlenül mondhatom, 10. éve, minden hétfőn este ragyog a nap a debreceni Aranybika Holló László termében!
Ez alatt a hosszú idő alatt persze jobb és rosszabb időszakok is váltották egymást, ennek ellenére, soha, egyetlen percre se merült fel bennem annak a lehetősége, hogy egy klubfoglalkozás is elmaradjon!

Boldogsággal tölt el, hogy Vezetőim, Csapattársaim, szeretettel jönnek, aktívan részt vállalnak a feladatokban, és egymást gazdagító, szakmaiságban, tanításban, az Életfa Virág szirmaiban megfogalmazott értékekben gazdag, örömteli együttléteink vannak!
Miért is?  Íme, így vallanak erről a Klubtársaim:

Szeretek a Napsugár Klubba járni! Miért?
Azt is mondhatnám, hogy azért, mert itt mindig vidám leszek. Azt is, hogy mindig gazdagodom hasznos ismeretekkel, segítő információkkal.
A Klubban mindenki ajándékot kap! Az ajándék lényege, hogy itt olyan izgalmas személyiségű emberek  vannak, akik tudást, új gondolatokat, szempontokat, saját szakterületükről való  elmélyült ismereteket, sajátos  világszemléletet hoznak
Ezektől a különleges emberektől sokat tanulhatok, ezzel együtt egzisztenciális lehetőségeket  tár elénk a vezetőnk, példát mutat  hozzáállásával, a saját gyakorlatával, üzletépítési módjával, és a csapattársak ezen tapasztalataiból is meríthetek.
A klub sokrétű. A jelszó: konstelláció!
A mi Napsugár Klubunk gyakorlatilag úgy működik, mint a Just-Nahrin termékek: az összetevők között szinergizmus van, egymás hatását támogatják, erősítik.
Személy szerint nagyon örülök a tanulási lehetőségnek, az együttléteknek, és annak a sokrétű programnak, amit a mi Csapatunk képvisel az Életfa Program összes dimenziójában!
Hát ezért járok én szívesen a Napsugár Klubba!  

Feketéné dr Pál Ilona

Mit is jelent számomra a Napsugár Klub?
Mindenképpen egy biztos pontot, mivel minden hétfőn 17,00 órakor garantált, hogy találkozhatok azokkal az emberekkel, akiket idő közben nagyon megszerettem. A tanulás, információszerzés, tapasztalatátadás, a magam kipróbálása mellett a jókedv, móka, a felhőtlen jó hangulat szigete is a gyönyörű  Holló László terem. És az a kis sarok ott, ahol a finomságokat szoktuk felvonultatni, szintén nagyon jó szolgálatot szokott tenni.
Sokféle szakmából érkeztünk a klubba, így többféle szempontból megvilágítva kaphatunk érdekes előadásokat, beszámolókat. 
Remélem, hogy sokáig fog ragyogni az ország egén ez a Napsugár is, nem csak az igazi!

Sári Margit

Egy hónapja járok a Klubba. Remek a hangulat, kedvesek az emberek, egy szóval: jól érzem magam! Nem utolsó sorban a minőségi tudás, amihez jutok, elengedhetetlen nekem! Vezetőnk meg, mint egy „Tavasz Tündér!”J

Rabné Ica

Szeretem a klubunkban uralkodó jó hangulatot, a rendszeres szakmai előadásokat (hallgatni és tartani is), a kulturális programokat. Mindig érdekes, számomra újszerű megközelítésben hallhatok általam régen ismert orvosi témákat, pl. amit legutóbb is tartottál, Ildikó, a fülzúgásról.
Sikerült megvalósítani a megfelelő egyensúlyt a szakmaiság és a személyes kapcsolatok építése, ápolása között. Örömmel tapasztalom, hogy komoly emberek is mennyire tudnak örülni és gyermeki örömmel játszani együtt, mert érzik, hogy jó helyen és jó társaságban vannak.

Dr Tóth Judit

Egy vidám, pozitívan gondolkodó társaság gyűlik össze nagyon jó hangulatban, érdekes, hasznos információcsokrot kaphatok hétről hétre, ami segít az egészségesebb élet megvalósításában.

Drake Szilvia

Amikor táncolni tanulsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem, hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz.” (Wayne Dyer). Hát, nekem ezt jelenti az életfa programos munkámban a Napsugár Klub!

Tóth Andrea

HA MÁR KÖZTÜNK VAGY, ÉREZD, HOGY JÓ HELYEN VAGY! HOGY MEGÉRKEZTÉL!
HA MÉG ÚTON VAGY, ÉREZD: VÁRUNK RÁD! RÁD VÁRUNK!

Szeretettel, sokkal:
Szilágyi Ildikó
Klubvezető
Legjobb Szponzor
20 9 519 908

További képek a Klubról:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok