Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VÉDŐNŐI ÉS SZÜLÉSZNŐI KONFERENCIA

Védőnői Konferencia

Védőnői és Szülésznői Konferencián vettünk részt Heller Lilla szülésznő és Életfa vezetőnk kérésére.

Nagy örömmel készülődtem és egy kis izgalom is volt szívemben, hiszen én védőnőként most az asztal másik oldalán leszek, mint Életvezetési Tanácsadó!

Előjöttek a régi védőnői konferenciák emlékei, amikor fiatal pályakezdőként a világot megváltva lépdeltem a szakmám csodálatos és nehéz útján. Akkor hallgatóként, tanulóként érkeztem. Most 11 év múlva egy komoly országos céget képviselve jöttünk egy új utat mutatni a kollégáinknak.

Az Életfa Delfinek csapata két szülésznővel, egy szülész-nőgyógyász orvossal, egy védőnővel és egy Életvezetési Tanácsadóval felvértezve érkezett, hogy az országba minél több helyre hírét vigye programunknak.

A szünetekben nagy érdeklődés volt a standunknál és egyre jobban előkerültek a szakma pozitív gondolkodású képviselői is! Nagy örömömre szolgált, hogy új szakmai kapcsolatokat is hozott ez a szombati nap csapatomnak és az Életfa Programnak egyaránt!

Ez a konferencia sorozat 2014-ben is tart, amire szintén meghívást kaptunk.

Köszönöm az vezetőimnek, hogy minőségben és eredményekben gazdagon részt vettünk ezen a szakmai konferencián! 2014-ben folytatódik munkánk ezen a területen!

Hegyi Gyöngyi
Védőnő, Életvezetési Tanácsadó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok