Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VISSZAEMLÉKEZÉS A CSUPA SZÍV CSAPAT KARÁCSONYI ÉVZÁRÓ TALÁLKOZÓJÁRA

Csupaszív csapat

Az Évzáró Csoporttalálkozón szerzett élményeiről, benyomásairól olvashatunk egy olyan Életfás munkatárstól, aki rövid idő alatt elérte a 3%-os üzletépítési szintet Hajdúböszörményben. Fogadjátok szeretettel Oláh Imréné Julika írását!

Kedves András és Erzsike!

Engedjétek meg, hogy az alábbi néhány mondattal emlékezzek vissza az elmúlt szombat délutánra.

Még alig 2 hónapja, hogy találkoztam az Életfa Programmal és újból egy nagyszerű rendezvényen vehettem részt. Ez pedig nem volt más, mint a hajdúböszörményi Csupa szív csapat évzáró összejövetele. Már napok óta izgatottan vártam ezt a napot, ami szombaton végre elérkezett.

Amikor megérkeztem, igazán szívélyes fogadtatásban volt részem. Balogh András és kedves neje, Erzsike értékesítési igazgatók egy kupica Narosan narancs multivitaminnal vártak. Rögtön bevezettek egy csodálatos, gyönyörűen feldíszített, karácsonyi pompában ragyogó terembe. Csak ámultam, bámultam olyan szép volt minden.

A terem hamarosan megtelt sok-sok törzsvásárlóval és gyerekeikkel. Kezdetét vette az ünnepség, ami végig meghitt karácsonyi hangulatban zajlott. Baracsi István lelkipásztor az igazi szeretetről beszélt és arról, hogy mit is ünnepelünk karácsonykor.

A gyerekek verseket, dalokat adtak elő meghitt hangulatban a karácsonyra hangolódva.

András és Erzsike beszámoltak a 2013-as évről, majd köszönetüket és elismerésüket fejezték ki, melyet ajándékokkal is megköszöntek nekünk.

Számomra nagyon meglepő volt, hogy ilyen rövid idő után személyesen én is őszinte elismerésben részesültem. Elgondolkodtatott, hogy csak teszed a dolgod és máris megköszönik, elismerik, ami nem jellemző manapság. Rá kellett jönnöm: de igen, van ilyen hely és ez nem más, mint az Életfa Program. Megnyugvással konstatáltam, hogy végre megtaláltam a helyem, amire mindig is vágytam.

András idézett egy csodálatos dalból, ami megható volt számomra, mivel teljesen szívemből szólt.

Ott vagyok, ahol lennem kell,

Ott vagyok, ahol tennem kell,

Ott vagyok, ahol élnem kell,

Ott vagyok, ahol kiteljesedhetek.”

Köszönöm Vilmányi Pál szponzoromnak, hogy eljuttatott ide! Még egyszer nagyon köszönöm ezt a csodálatos délutánt mindenkinek, nagyon jól éreztem magam.

Szeretettel:    
Oláhné Julika
3%-os munkatárs 

További képek a rendezvényről:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok