Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA KLUB TOKODALTÁRÓN

Tokodaltárói klub

Hosszú idő /szülés/után, hétfőn sikerült elmennem a klubba. Nagyon örültem, hogy ilyen sokan összegyűltünk, hogy ezt a két órát együtt töltsük el. Az idő gyorsan elszaladt a remek előadásokat hallgatva. 

Mivel mind gyakorlott Életfások voltunk, Kinga nyitott előadása arra épült, hogy hogyan segítsünk az embereknek abban, hogy a karácsony előtti kavalkádban a legmegfelelőbb ajándékot válasszák szeretteiknek. Ajándékozzanak egészséget!
Aztán Annától az arcunk titkait ismerhettük meg. Szemünk állása, színe, formája, orrunk, szánk mit árul el. Érdekes volt, sajnos jegyzetelni nem tudtam, mert közben anyai teendőimnek kellett eleget tennem.
Megtudtuk, miként és mivel óvjuk arcunk bőrét. Megismerhettük kicsit mélyebben az alpesi rózsás őssejtes krémeket. Kicsit elfeledkezünk erről a vonalról, így most jó volt hallgatni, hogy miért ezt válasszuk. Remek ajándékötlet, de nem csak azért, mert szép a csomagolása.
És jött egy kis meglepetés... A konyhából... Márton napra tekintettel együtt vacsoráztunk. A menü: libatepertő krém Nahrin fűszerekkel és lilahagymával. Mennyei volt! És egy kis beszélgetésre is jutott idő. 
Feltöltődve, vidáman, és boldogan jöttem haza.

Egeresi Andrea 
Delfin csapatból

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok