Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KEDVES ÉLETFÁS BARÁTAINK!

mikugy2018

Ugye milyen hihetetlen, hogy megint elrepült „egy” esztendő?

Az idén is meghívunk Téged és minden kedves gyermeket, felnőttet, nagyszülőt, a MikulásGyárba, hagyományőrző adományozásunkra!

Elmondhatjuk számodra, hogy mekkora élmény újra gyereknek érezni Magunkat ennek a Manócskákkal teli, fergeteges hógömbnek a belsejében! Azonban, hogy ne csak mondjuk, inkább tarts velünk és tapasztald meg magad ezt az érzést.

Idén a Városliget felújítása miatt a Mikulásgyár új helyszínen lesz.
Most biztos azt kérdezitek, hogy jaj, merre lesz, hova kell mennem? Ne legyen ez gondod, mert Mi erre is gondoltunk! Egyenesen kisbusszal, a Mikulással megyünk a Mikulásgyárba!
Ennél mókásabb nincs is! Neked, Nektek „csak” a Budapesti Központi Klubba kell időben érkeznetek 2018. december 5-én, ahol a Mikulás ajándékkal vár Titeket.
Érkezés 16.30-17.00 óra között, mert 17.30-kor szervezetten, kisbusszal, autókkal együtt megyünk a Millenáris parkba, ahol Berecz Ildikó, Kultúra- és Honismereti szirom vezetője fog minket elkalauzolni egy picit a Millenáris világába.

Kérünk, szépen hozz Magaddal egy olyan aprócska ajándékot, aminek Te is őrülnél fordított helyzetben. Ezzel a nemes gesztussal mi is hozzájárulunk, hogy egy család karácsonyát szebbé, meghitté tegyük. Ne maradj ki, mert adni JÓ!
Várunk, gyere, tarts velünk szerdán, 2018. december 5-én, Mikulás előestéjén.

A Mikulás szereti a nemes embereket, Neked is rejteget egy kis meglepetést!!!! Szép fényes legyen a csizmád!!!!
A MikulásGyár szívesen fogad tartós élelmiszereket is, cukor, liszt, olaj, tészta, játék...
Ezt a pár sort a Mikulásgyár honlapjáról idézem:

mikugy2018 1A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat, stb. A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.
Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

Amennyiben nem tudod személyesen átadni a kis csomagodat a manócskáknak, mi szívesen segítünk! Légy szíves juttasd el csomagodat a budapesti képviseletre legkésőbb 2018. December 5. szerda 16 óráig, és mi személyesen elvisszük a helyszínre.

Nagyon szép Adventi készülődést kívánunk Neked, Kedves Életfás Barátunk!

Szeretettel
Mondok Andrea

Amit pedig mi szeretnénk kérni Tőled

Tájékoztass minél több munkatársat a csapatodból, és gyűjts minél több ajándékot, amit el tudunk vinni a Mikulásgyárba.

Ha személyesen kívántok velünk jönni, akkor megtehetitek december 5-én.

Természetesen Miskolcról is küldünk adományt, melyet a céges busszal viszünk el a MikulásGyárba.  Ezért kérünk Titeket, hogy adományaitokat hozzátok el a Miskolci Központi Klubba kedden, vagy legkésőbb december 5-én szerdán 10 óráig juttassátok el az Életfa Program székházába: 3530 Miskolc, Papszer u. 24.

Számítunk Rátok!

Szeretettel
az Életfa Program csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok