Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA KONFERENCIA: EZ A JUST VILÁG!

konf20180915 jvÉlmény és érték 2 órás show műsorban!
Lehetőség, hogy belépj egy szebb és jobb világba!
A Just sikersztori Svájcban és a nagyvilágban
Miért lesz jobb az életed a Justtal? Színezd és élvezd Te is az életed!
A Just élmény és filozófia, svájci életminőség Magyarországon
Mit jelent nekünk a Just?
Mindez Neked szól! Tekintsd egy életre szóló, megismételhetetlen ajándéknak a konferenciánkat!

Ez a szeptember sokkal különlegesebb, mint a többi. Van, akinek azért érdekes, mert még tart a szabadság, van, akinek azért, mert új lehetőségek nyíltak meg előtte, másoknak pedig az iskolakezdést jelenti.

De ez az őszi szombat igazán azért lesz érdekes, mert ismét lehet találkozni a többi egészségfüggővel, sőt, a korrektség miatt említsük meg a kozmetika és fittnessz rajongókat is!

Elég régen lehettünk együtt Veletek, már csak ködbe vesző emlék az április… Így aztán itt az ideje, hogy gatyába rázzuk magunkat és kezdődjön a nyári szünet utáni első Életfa Konferencia!

Szerencsés és dolgos kis csapatunk tagjai a napokban hazaértek a svájci jutalomutazásról, így ők már kellően felfegyverkeztek a Just raktáraiból. Te se mulaszd el! Hiszen ahogy a jól ismert közmondás tartja: „A szépség belülről fakad!” Mi egyetlen mondatot adunk hozzá ehhez az idézethez: „A belső szépség még hatékonyabb, ha gondoskodunk róla”. A JUST tökéletes termékeket kínál mindehhez, a természet erejét segítségül hívva, hogy ápolhassuk magunkat a fejünktől egészen a lábujjunkig!

Ma már a nap minden perce újabb és újabb kihívások elé állítja szervezetünket. Sokan próbálják felvenni a kesztyűt, majd gyorsan rájönnek ez egyedül nem megy! Miért is menne? Természet, bizalom, innováció és minőség… Ez a Just négy alappillére, és ettől nem is kell több. Szeretnéd pontosan tudni mit is jelentenek ezek? A legautentikusabb személytől kérdezheted meg akár Te magad is! Ilya Malikov export menedzser, a „Just mindenttudó” még a fel sem tett kérdésekre is pontos válaszokat ad. És természetesen a vadonatúj Véna gél premierje mellett szakít majd időt vendégeinkre is!

Jelen lesz a komplett fotós és videós csapatunk, így aztán nincs szükség a kattintgatásra, csak élj az általunk nyújtott lehetőséggel!

Nem marad el a kedvezményes vásárlási lehetőség, termékek, kiadványok sorakoznak majd a pultokon. Sportolóink szaktanácsadással segítenek mindenkit aki változni és változtatni szeretne!

„Hozd a Lurkót” akciónk keretében a Gyerek Klubunk egész nap kreatív játszóházzal várja a gyerekeket!

A rendezvény időpontja: 2018. szeptember 15. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2.000,-Ft elővételben (szept. 12-ig), ezt követően és a helyszínen 3.000,-Ft.

Jelentkezz most!
https://eletfaprogram.hu/index.php/joomla-pages-iii/categories-list/2-uncategorised/2538-jelentkezes

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok