Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KI NYERI A VÁLASZTÁST?

Schmidt Ferenc

Kedves Olvasó!

Te már tudod, hogy én miféle választásról beszéltem a konferencián. A miénkről, arról, amelyik a véleményem szerint a legfontosabb az életünkben:

az „Egészség + Életminőség + Magyarság” választásáról!

Feltettem a kérdést: Mikor választasz? Mikor van lehetőséged választani? Milyen gyakran választasz?

Holnap? Vagy akár ma? Négyévente vagy naponta?

Van olyan választás, ahol négyévente nyílik rá lehetőséged. Mi történik, ha jól választasz? Örülj, és képviseld négy éven keresztül a döntésedet! Ha nem jól választottál, négy év múlva korrigálhatsz.

Mi van akkor, ha úgy döntesz, hogy nem foglalkozol a családod egészségével? Ma ezt az utat választod! Lehet, hogy egy idő múlva rájössz, hogy nem jól döntöttél, mert nagy baj történt. Akkor már lehet, hogy nem korrigálhatsz. Túl késő! Tudod, hányszor megesik ez a mai világban?

Az egészséggel nem lehet alkudozni, hogy majd később! Most, vagy lehet, hogy soha!

Gondolkodj szabadon!

Egy nagyon fontos dologra felhívtam a jelenlévők figyelmét: Akármi is legyen egy választás eredménye, NINCS ELLENSÉG!

Miért kell haragudni a másik emberre, ha neki más a véleménye? Miért csak a Te véleményed az elfogadható a világegyetemben? Ki vagy Te? Tiszteld mások véleményét akkor is, ha nem értesz vele egyet!

Elgondolkoztál azon, hogy mi alapján választunk? Én igen. Vagy egy személy, vagy egy értékrend alapján. Ha azt akarod, hogy az Általad képviselt Életfa Programot válasszák az emberek, akkor légy olyan személy, aki vonzó! De ne feledd: a személy változhat, az értékrend viszont marad!

Képviseld úgy az értékrendünket, hogy mások is azonosulhassanak vele! Ne csak mondd, képviseld!

Szeretem a szabad választás lehetőségét! Ezért feltettem néhány olyan kérdést, ami nagyon sokunkat zavar vagy zavarhat az emberi mivoltunkban, mert mesterséges korlátokat állítanak elénk ahelyett, hogy értelmes felnőttként kezelnének, és engednének gondolkozni:

A gyógyítás szabadsága? A gyógyszeres kezelések mindenhatósága!

Az információ igazsága? Azt szabad reklámozni, amiért jó sokat fizetnek!

Szakmaiság és hozzáértés? A szakember olyanról is véleményt mondhat, amihez nem ért!

Felelősségvállalás? Ki vállal ma felelősséget a mondataiért?

A Nahrin ebben az évben 60 éves!

Büszkén gratulálunk! 60 éve van egy szakmailag profi, hozzáértő kutató csoport, amelyik minden egyes nap azt figyeli, hogy mit fedeznek fel a táplálkozás területén a világon. Ezeknek a valódi szakembereknek az a dolguk, hogy a természet erejét beépítsék az egészséges táplálkozásunkba. És ők ezt megteszik, világszínvonalon! Évente jelentenek be világszabadalmakat. A 60 éve töretlenül fejlődő gyártósoraik prémium kategóriájú termékeket biztosítanak országok tucatjainak. Elég hitelesek a Számodra? Érdemes őket lecserélni az ellenőrizhetetlen tulajdonosi körtől származó, ismeretlen céltól vezérelt, csodaszereket forgalomba hozó, hirtelen előbukkant társaságokra? NEM!

Magát szakembernek tartó orvos szájából hallottam egy rádió riportban, hogy nem kell ide étrendkiegészítő, csak egészségesen kell étkezni. Kérdéseim a kedves Doktor úrhoz:

Hová tűnt a vitamin a nyersanyagainkból?

Hová tűnt az ásványi anyag?

Hol van a tápérték?

A válaszom és egyben a megoldás egy szó: ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK!

Ennek bizonyítására egy tudományos kutatás eredményét mutattam meg. Ebből csak egy példát írok most le: A sárgarépa 1985 és 2002 között elveszítette a magnézium tartalmának 75%-át!

Dr. Al Sears amerikai orvos szerint „Ma tízszer annyi gyümölcsöt és zöldséget kell ennünk, hogy ugyanannyi vitaminhoz és ásványi anyaghoz jussunk, mint 50 évvel ezelőtt”.

Visszatérve az előadásom címéhez, a választást mindig az nyeri, aki a legeredményesebb az őt választók számát tekintve. Ez nálunk legegyszerűbben a forgalom alapján mérhető. Ha választást akarunk nyerni, akkor a termékfogyásnak a legnagyobbnak kell lenni nálunk!

Ebben pedig minden regisztrált tagunknak felelőssége van, fogyasztóinknak pedig lehetősége! Csak annyit tégy meg, hogy beszélj másoknak is a jó tapasztalataidról! Nem kell tanácsot adni és értékesíteni, csak annak, aki ért hozzá, és ezzel foglalkozik! Nem kell beléptetni senkit, csak annak, aki vállalkozik más emberek vezetésére, fokozottabb segítésére. Légy aktív, add tovább a jó hírt!

Az, hogy megmarad-e a kedvenc terméked, az, hogy milyen feltételekkel juthatsz hozzá, elsősorban Rajtad múlik!

A nyerő játékos azért nyer, mert tud olyat, amit az ellenfél játékosa nem, vagy gyorsabb nála. Mi tudunk olyat ajánlani, amit más nem, ezt megkapjuk a Nahrintól, a Justtól és az Életfa Programtól. Hogy ezzel tudunk-e választást nyerni, az csak azon múlik, hogy gyorsabbak leszünk-e a versenytársainknál. Légy egyedi és légy gyors! Nyerni fogsz!

A következő üzenettel fejeztem be az előadásomat:

Ebben a teremben benne van a nagyság lehetősége! (J.C.Maxwell)

Bennetek van a győzelem lehetősége! (Schmidt Ferenc)

Szeretettel: Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok