Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Ha csak futni akarsz...

Pindroch Csaba és az X2S Team

„HA CSAK FUTNI AKARSZ, FUSS EGY MÉRFÖLDET! DEHA EGY MÁSIK VILÁGOT AKARSZ MEGISMERNI, FUSS EGY MARATONT!”

(Emil Zátopek, olimpiai bajnok hosszútávfutó)

„Most életmódom egy újabb lépcsőfokához érkeztem, egy férfiért kiáltó kihíváshoz, egy maximális teljesítésre váró feladathoz, mely méltó az Életfa Programhoz.”

Pindroch Csaba

 az Életfa Program nagykövete, színművész

Konferenciánk programjában mindig üde színfolt a különleges vendégek, barátok színpadra lépése.

Ezúttal azonban Pindroch Csaba, az Életfa Program színész-nagykövete nem egyedül érkezett a reflektorok és a közönség figyelmének kereszttüzébe.

Szabó Tamás budapesti képviseletünk vezetője, Tóth Viktor az X2S sportegyesület vezetője és Mester Bálint, az Életfa Program mozgás-nagykövete, az utóbbi évek legeredményesebb és legaktívabb magyar tereptriatlonistája, az X2S sportegyesület prominens képviselői tartottak vele a világot jelentő deszkákra.

 Az ok gyorsan kiderült, hiszen az Életfa Programnak köszönhetően az évek során Csaba is „megfertőződött” a sport és az aktív élet szeretetével, ennek megfelelően itt és most jött el az ideje a nagy bejelentésnek:

2014. október 12-én Pindroch Csaba az Életfa Program nagykövete teljesíti élete eddigi talán legnagyobb kihívását, a Spar maraton 42.195 méteres távját! Ez igazi férfimunka lesz!

Felkészülésében aktív segítséget nyújtanak a programunk által támogatott Életfa sportolók, valamint a Nahrin és Just termékek egyaránt. Együtt sikerülni fog, ebben biztosak vagyunk!

Csaba és a sporttársai mindannyian egyetértettek abban, hogy a mentális felkészültség legalább annyira fontos, mint a fizikai, így erre is kiemelt figyelmet fordítanak. Azonban a plusz erő soha sem árt, mi Életfások mindannyian szurkolni fogunk neki!

Csak így tovább! Sok sikert a felkészüléshez, kívánjuk, teljesüljön az álmod, vívd meg sikerrel a harcot a kilométerekkel és önmagaddal a maratoni futás során!

Hajrá Csaba!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok