Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Az első Próbatétel

aepRégen, még fiatalabb koromban úgy gondoltam, hogy kikerülök az iskolapadból és soha, de soha többet nem fogok tanulni! Mindig az élettapasztalatok alakítják az elképzeléseinket és fordítva. Ma már tudom, hogy a tanulás folyamata az iskolaévek lezárásával nem áll meg, igazából csak elkezdődik, élesedik a helyzet.

Amikor tudatosodik ez bennünk, megpróbáljuk megtalálni a számunkra legmegfelelőbb „tanulnivalót”, ahol kipróbálhatjuk magunkat, ahol örömöt szerez a munka.
Kiváltságosnak érzem magam. Én megtehetem ezt. Azt csinálhatom, amiben örömömet lelem. Sajnos nem mindenkinek adatik ez meg. Viszont segíthetünk nekik! Mi, akik már megtehetjük -, megadhatjuk nekik a lehetőséget egy szuper csapattal együtt dolgozni.

Egy ilyen lehetőséget ragadtam én is meg, és vittem el két ismerősömet, hogy megnyissuk együtt a lehetőségek kapuját. Mindenkinek más a célja, de minket a célok kötnek össze. Ez a nap volt számunkra: 2018.08.04. szombat.

aep 1Nekem az első Próbatétel! Nem mindegy, hogy tudok magam valamit, vagy azt az információt át is tudom adni, ami a tudáspróbához kell. Igazából, ők voltak Hegyi Zsoltnál Tudáspróbán, hogy Egészségterv Tanácsadók lehessenek, de én is izgultam, én is ott voltam és nekem ez volt az első Próbatétel, ahol saját magamat mérethettem meg.

Az ÉPETR Tudáspróbája után mind a hárman oktatáson vettünk részt, ők Tonk Emil MLM Alapképzésén, én Hegyi Zsolt ÉPETR továbbképzésén bővíthettük tudásunkat és kaphattunk kérdéseinkre válaszokat. A képzések szüneteiben találkozhattunk és élményeinket mesélhettük el. Ez stabilitást adott a napnak, mert érezték, folyamatosan figyelek/figyelünk rájuk, nem hagyjuk őket magukra.
aep 2Pozitív élményekkel lettünk mind a hárman gazdagabbak. A haza úton már terveinket szőttük. :)
Köszönjük Hegyi Zsoltnak, Starkné Szabó Eszternek, Tonk Emilnek, Gálné Tóth Anitának és Szponzoromnak, Hegyi Gyöngyinek, hogy mellettünk állnak és segítenek bennünket!

Remélem, nemsokára újra találkozunk! :-)

Tata, 2018.08.13.

Üdvözlettel
Varga Adrienn
Egészségterv Tanácsadó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok