Szárított zöldségkeverék – a változatos táplálkozásért
Az elmúlt hetekben bizonyára mindannyian jártatok a helyi piacokon. Napról-napra, hétről-hétre kisebb a zöldség-gyümölcs kínálat, amit kapni lehet az is hagy némi kívánni valót maga után. Inkább már meg sem vesszük.
A frissesség, a magas vitamintartalom azonban nem kell, hogy teljesen kimaradjon a család életéből. A Nahrin erre is tud egy megoldást!
A Szárított zöldség 2020. március 23-tól a készlet erejéig kapható!
Kód
|
Terméknév
|
Tagi ár
|
Törzsvásárlói ár
|
Pont
|
699
|
Szárított zöldség
|
6.037,-Ft
|
5.252,-Ft
|
3,44
|
Mit érdemes tudni a termékről? Erről ír Starkné Szabó Eszter, az Élet(FA)mód Klub vezetője!
A zöldségeknek nagyon fontos szerepe van táplálkozásunkban:
- hozzájárulnak a szervezet vitamin – és ásványi anyag ellátásához
- kedvezően hatnak a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartására
- élelmi rost tartalmuk:
- befolyásolja a szénhidrát és zsíranyagcserét
- csökkenti az éhségérzetet
- elősegíti a jó bélműködést
- íz és illatanyagaik serkentik az emésztőnedvek termelését
Hasonlóan a fűszerekhez ízükkel, illatukkal és színükkel élvezetessé teszik az alaptápanyagokat és elősegítik, hogy a szervezet az elfogyasztott étel tápanyagait megfelelően hasznosítsa.
Minél frissebb, lehetőleg nyers zöldséget fogyasszunk, naponta több alkalommal – szól az ajánlás.
De mi van, ha erre nincs lehetőség?
Akkor válasszunk olyan kíméletes módon feldolgozott ill. megfelelően tárolt zöldségeket, melyek fogyasztása nagyban hozzájárul vitamin-, ásványi anyag és rostbevitelünkhöz, ezáltal szervezetünk egészségéhez.
Az egyik legkíméletesebb tartósító eljárás a liofilezés*, más néven liofilizálás vagy fagyasztva szárítás.
Ezzel a technológiával készül a Nahrin prémium minőségű szárított zöldségkeveréke.
SZÁRÍTOTT ZÖLDSÉGKEVERÉK

Kizárólag szárított, darabolt zöldségből áll, só-és ízfokozó mentes, natúr készítmény. Sárgarépa, póréhagyma, paszternák, hagyma, burgonya, kelkáposzta, fehér káposzta, zöldbab, karfiol és zeller levélét tartalmazza.
Remekül használható levesek, krémlevesek ízesítéséhez, levesbetétként, de rizs-, hús-, és burgonya ételeknek is speciális jelleget kölcsönöz.
Kiválóan alkalmas az ételek ízesebbé tételére, a liofilizált formátum megőrzi a zöldségek zamatát, mely a főzés során ismét felszabadul.
Konyhakész, minimális munkával, gyorsan elkészíthetjük tápláló és finom levesünket és még különlegesebb lesz, ha a Nahrin zöldséglevesünkkel ízesítjük.
Minőségi, gyors és egészséges fogásokat otthon is lehet készíteni. Ahhoz, hogy ez elérhető legyen, nem kell más, mint minőségi hozzávalók és a Nahrin kiváló konyhai termékei.
10 különböző zöldség - levesekhez ízesítőként - levesbetétként - díszítéshez
vegán / vegetáriánus - laktózmentes - gluténmentes - glutamát-, tartósítószer nélkül
*LIOFILIZÁLÁS JELENTÉSE

Ehhez a víztelenítő eljáráshoz először megfagyasztják a víztelenítendő anyagot, majd vákuumot idéznek elő (csökkentik a nyomást), így szakítják ki a vízmolekulákat a jégkristályból. Az így készült termék, ha meg tudjuk óvni a vízfelvételtől, akkor hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolható éveken keresztül, anélkül, hogy megromlana, hiszen víz hiányában nem élnek meg rajta mikroorganizmusok.
Előnyei:
- a liofilezés sokkal kevésbé károsítja a tartósított anyagokat
- nem jár a szárított anyag megkeményedésével vagy zsugorodásával
- az íz- és illatanyagok, hőérzékeny anyagok (enzimek, vitaminok) is változatlanul megmaradnak
- a liofilezett termékek gyorsan és könnyen rehidratálhatók
Leginkább a gyógyszeriparban és a biotechnológiában terjedt el a használata, mert költséges eljárás – a Nahrin azonban a legjobbat választja ebben is.
Starkné Szabó Eszter vezető dietetikus
FONTOS INFORMÁCIÓ!

Ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy az egészség megőrzésének érdekében a mai naptól a GLS Hungary futárszolgálattal megállapodást írtunk alá az „érintés nélküli kézbesítés” bevezetéséről. Ez azt jelenti, hogy a csomag átvételekor a scanner-t nem kell aláírni.
Kérünk Titeket, hogy a csomagérték kiegyenlítésekor pedig a bankkártyás fizetést részesítsétek előnyben!
|