Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

EREDMÉNYES START KÉPZÉS HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN

Eredményes Start képzés Hajdúböszörményben

Először is köszönjük a szponzoroknak, Dr. Molnár Ildikónak, Karcza Sándornénak és természetesen ide tartozunk mi is Erzsikével -, hogy felkészítették az új induló munkatársakat a startképzésre!

Köszönjük az októberi új induló munkatársaknak - Kecskeméti Szilvia, Sárvári Krisztián, Rácz Nikolett, Gajdán Antal, Zakotáné Ulics Mónika, Sutáné Papp Ildikó -, hogy a 4x3 órás képzésre pontosan érkeztek. A képzésen együttműködőek voltak az előadókkal, és sokat jegyzeteltetek, pozitív gondolkodók voltak.
Úgy érezzük Erzsikével, hogy nagyon komolyan vették a Start képzést, hisz minden résztvevő azt nyilatkozta, hogy minimum a 9, maximum a 21%os vezetői szintet el akarja érni. A mi célunk, hogy segítsünk nektek, hogy tisztában legyetek azzal, mit is akartok elérni, mit kell ezért tenni, és hogy etikusan tegyétek ezt.
Megbeszéltük a képzés zárásán, hogy ezzel a Star képzésnek nincs vége. Hisz mi 13 év elméleti és gyakorlati tudását adtuk át. Következő feladat az új munkatársaknak a tanultakat értelmezni. A szponzorokkal le kell ülni, vele kell zárni a képzést.
Az előkészítési fázisban meg kell tervezni, mit kell ez után csinálni. Amit megterveztek, azt a szponzorral gyakoroljátok. A Starton tanultakat és a szponzorral gyakoroltakat kezdjétek alkalmazni. Javasoljuk, hogy az eredményeket a szponzorral ellenőrizétek vissza. Értékeljétek a sikereiteket, nehézségeiteket.
A korrekciókat is tervezzétek meg, azután megint gyakoroljatok a szponzorokkal. Gyakorlás után, amit megterveztetek újból alkalmazzátok.  9%-os szintig folyamatosan konzultáljatok, tervezzetek szponzorotokkal.
Jó hírünk van a Startot végzők részére: ehhez az üzlet építéshez 1/3 tudásra, 2/3 pozitív hozzáállásra van szükség. A hozzáállásotok idáig csillagos ötös! Az 1/3 tudás megszerzéséhez pedig segít a JNS Hungária és a szponzorvonal.
Sok sikert kívánunk Nektek életetek újjászervezéséhez! Sok örömöt és boldogságot elért eredményeitek gyümölcsének élvezéséhez!

Baloghné Erzsike és Balogh András
értékesítési igazgatók, életmód- tanácsadók

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok