Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

NYÁRI TÁBOROK GYEREKEKNEK

gytabor2018

Az Életfa Gyerek Klub az a hely, ami minden „kishaver” előtt nyitva áll! Üdvözlünk a vidámság szigetén! Barátokat keresel, netán felejthetetlen élményeket? Legyen szó egészségről, játékról, tanulásról, sportról, vagy csak egy-két nyugis napról egy jó bandával, gyere, várunk!

Az Életfa Gyerek Táborokban természetesen mindezt a gyerekek érdeklődésének megfelelően, játékosan, ám folyton tanulva, aktívan tesszük. A tábori élet mindennapjaiba beépítjük az Életfa Program, az egészséges életmód, a Just és Nahrin termékek megismertetését, rendszeres használatukat.

A legfontosabb azonban, hogy élményekben gazdag napokat töltsünk együtt, a kalandok és a tábori élet során növekedhessen a gyerekek önbizalma, gyarapodjon a tudásuk, és persze mulassunk jól minden percben!

A táborok szervezése során fontos szempont, hogy a körülmények otthonosak és biztonságosak legyenek, ezért választottuk ismét két jól bevált helyszínünket idén is, a Beregdaróci Hét Csillag Üdülőt és a Szilvásváradot táborunk helyszínéül.

IX. BEREGDARÓCI GYEREK TÁBOR (7 éves kortól)

A tábor időtartama: 2018. július 15 – 2018. július 20.
(6 nap, 5 éjszaka) Vasárnap délutáni érkezéssel és péntek, ebédet követő távozással

Helye: Hét Csillag Üdülő és Konferenciaközpont, Beregdaróc.

Teljes ellátást, folyamatos felügyeletet biztosítunk a tábor időtartamára:

Részvételi díj: 30.000,- Ft/fő

A tábor részvételi díja nem tartalmazza a tábor helyszínére történő utazás megszervezését és az utazás költségeit!

A jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

Jelentkezési és előleg befizetési határidő 2018. április 10. 

Előleg összege 15.000,- Ft/fő.

A tábor díjának végleges befizetési határideje 2018. június 15.

gytabor sz

IX. SZILVÁSVÁRADI KALANDTÁBOR (13 éves kortól)

A tábor időtartama: 2018. július 15 – 2018. július 20.
(6 nap, 5 éjszaka) Vasárnap délutáni érkezéssel és péntek, ebédet követő távozással

Helye: Szilvásvárad

Teljes ellátást, folyamatos felügyeletet biztosítunk a tábor időtartamára:

Részvételi díj: 30.000,- Ft/fő

A tábor részvételi díja nem tartalmazza a tábor helyszínére történő utazás megszervezését és az utazás költségeit!

A jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

Jelentkezési és előleg befizetési határidő 2018. március 15. 

Előleg összege 15.000,- Ft/fő.

A tábor díjának végleges befizetési határideje 2018. május 15.

Megéri időben elkezdeni a nyári program szervezését, mert a táborok fix, maximális létszámmal üzemelnek, tehát a létszám betelte után további jelentkezéseket nem tudunk fogadni!

Amennyiben nem szeretnél kimaradni ezekből a fergeteges élményekből, kattints a jelentkezési lapért az Életfa Program honlapjára: http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/send/7-eletfa-gyerek-tabor/2560-gyerek-tabor-jelentkezesi-lap-2018

Részletes információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphattok.

Mi, és akik már évek óta velünk táboroznak, biztosan ott leszünk!

Várunk téged is!

Életfa Gyermek Team

Gyerek Klub híreink

gykh

A közel 9 éves Gyerek Klub idei első találkozása megtörtént!

Jelentjük, éppen 35. alkalommal az Életfa Konferencián, február 17.-én. Mennyi-mennyi emlék, játék, verseny, szórakozás van mögöttünk!

A mai délelőttöt kirándulással töltöttük. A Hősök terét vette be gyerekcsapatunk. A hűvös idő ellenére szobrokat másztunk, szaladgáltunk, kíváncsian vettük elő az iskolában tanultakat és egyeztettük azzal, amit most itt láttunk.

Kár, hogy nem volt nálunk korcsolya, a Városligeti Műjégpályát látva, bizony kedvünk támadt korizni! (És az idő is tökéletes lett volna :))

Vajdahunyad várát elfoglaltuk egy kis időre minden csodájával együtt.

Sajnos az idő sokkal gyorsabban telt, mint gondoltuk, így visszatértünk jól megszokott és a kinti időhöz képest jó meleg „gyerekkuckónkba”. Finom szendvicsebéd és tea várt minket. A CEU éttermének munkatársai pedig répatortával kedveskedtek nekünk. Mennyei volt!

A délután folyamán igazi festősereg lettünk. Az előre elkészített gipszmaszkokat festettük, színesítettük, életre keltettük.

Farsang környéke lévén, és hogy semmiképpen ne maradjunk ki a jelmezesdiből, rendhagyó Divatbemutatót szerveztünk. Mindenki elhozhatta kedvenc ruháját vagy az új mezét, jelmezét. Gyerekklubos lufikifutón mutatkoztunk be, mutattuk meg ruhakölteményünket. A zsűrinek titkos szavazáson kellett volna eldöntenie, hogy ki is a legjobb, mivel mindenki találóan választotta ki öltözetét, csak és kizárólag első helyezettek lettek!

Természetesen mindenki kapott oklevelet és nem maradtak el az ajándékok sem.

A napot ismét a „nagykonferencián” zártuk, ahol Mirella meséiből hallgattunk egy részletet Tihanyi Edit előadásában.

Mozgalmas évkezdés volt, köszönet a közreműködőknek: Gálné Anitának, Kecskésné Ildikónak, Pangyelkáné Anikónak.

Reméljük, hogy áprilisban is találkozunk!

Vargáné Marika

>>> További képekért kattintson ide! <<<

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS A GYEREK KLUBBAN

akagyk

Mint mindig, most is izgalommal készülődtem a gyerek klubra, ami a 78. Életfa Konferencia alatt volt megtartva. Hetekkel korábban kezdtük el a terveket szövögetni Vargáné Marikával. Fő téma az adventi készülődés volt. Több felöl igyekeztünk közelíteni a témához, hiszen a gyerekek többsége nem sokat tud erről a népszokásról. Készítettünk süteményt, adventi koszorút, karácsonyi manót, úszó gyertyát és karácsonyi képeslapot is. Szabó Tomi segített abban, hogy a kézműveskedés alatt elgémberedett tagjainkat megmozgathassuk. A nap folyamán többször hívta a gyerekeket, hogy vele és csapatával tornázzanak közösen.

Nagyon szép adventi koszorúkat készítettek a gyerekek Marika és Anikó segítségével, amelyeket a miskolci és a budapesti központi klub kapott meg ajándékba. Gálné Anita az úszó gyertya készítésénél segített rengeteget, ill. ott ahol látta, hogy elkél a segítség.

Jó magam a sütemény készítés rejtelmeibe igyekeztem bevezetni az arra vállalkozó gyerekeket. Ezt a tevékenységet teljes titokban terveztük és végeztük. A Konferencia előtti egyik beharangozóba sem írta bele Marika. Minden desszert-golyót mignon papírba tettünk mert megbeszéltük hogy a konferencia végén minden résztvevő felnőttet megkínálunk vele: így kívánva kellemes adventi készülődést és boldog ünnepeket Természetesen a "fő cukrászok" és a gyerekek kóstolhatták meg először ezt a finom, de mégis egészséges süteményt. A tálalásban és szervírozásban is a gyerekek voltak a segítségünkre. Végül is nem várt sikert arattunk ezzel a gesztussal. Mindenkinek nagyon ízlett a meglepetés és rengetegen kérték el a receptjét Köszönöm minden felnőttnek és gyereknek a segítségét. Ismét hatalmas élménnyel lettem gazdagabb. Befejezésül had írjam ide egyik kislány mindent elmondó mondatát: "Olyan rossz az Anyukámnak! Miért? - kérdeztem. Ő egész nap bent van a Konferencián mi meg olyan sok érdekes dolgot csinálunk!"

Ui.: A sárgarépás-desszertgolyó „Gyerek Klub” változatának leírása (hasonlót készítettünk a beregdaróci gyerek táborban is):

  • 40 dkg reszelt sárgarépa
  • 40 dkg reszelt alma
  • 30-35 dkg édes morzsa /attól függ mennyire leveses az alma/
  • 5 dkg méz
  • 10-12 csepp ciromolaj
  • 1 kiskanál fahéj
  • 1-2 evőkanál Nahrofit vanília.

Az elkészített golyók felét kókuszreszelékbe forgattuk a másik felét pedig Nahrofit kávéval összekevert darált dióba /10dkg dió-1 evőkanál kávé/.

Remélem, hogy a süti elkészítése és elfogyasztása legalább olyan örömet fog okozni, mint nekünk!!!☺

Szeretettel:
Kecskésné Ildikó

akagyk 1

Életfa Program Gyerek Klub

egyk

Az idei év legmozgalmasabb Gyerek Klubjának lehettünk részesei november 18-án, szombaton a CEU Konferenciaközpontban.
Programokban, feladatokban nem volt hiány, mindenki találhatott kedvének, hangulatának megfelelőt.
A Mozgás Team közreműködésével egész napos sportprogram részesei lehettünk – már ha bírtuk erővel, energiával!
Pihenésképpen a régi, megszokott Gyerekkuckónkban otthonra is készíthettünk úszógyertyát, karácsonyi ajándékot. Délután pedig manót, mikulást alkothattunk.
A közelgő ünnepekre gondolva a Központi Kluboknak saját készítésű adventi koszorút ajándékoztunk, amit át is adtunk a klubok vezetőinek nagy-nagy szeretettel.
S hogy a szülők, vendégek se maradjanak ajándék nélkül, vállalkozó kedvű lányaink és fiaink(!) almás-sárgarépás desszertgolyót kevertek-kavartak Kecskésné Ildikó irányításával, ezzel a finomsággal kívánva mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
A nap csúcspontját „Az én mesém” meseíró, történetíró verseny eredményhirdetése és díjátadása jelentette. A nap folyamán többször is kíváncsian puhatolóztak az érintettek, izgatottan várták az eredményeket.
A meséket kifüggesztettük, így rendezvényünk résztvevői is elolvashatták.
A pályaműveket szakmai zsűri: Tihanyi Edit, Verebes Linda, Ozsváth Sándor értékelte – ezúton is köszönjük a közreműködést!
Számos értékes-érdekes mesét írtak a gyerekek, így olyan szoros eredmények születtek, hogy korcsoportonként a zsűri által legtöbb pontot kapott és legjobbnak tartott első helyezést osztottuk ki, a többi pályázó holtversenyben a II. helyezéssel járó oklevelet és ajándékot vihette haza.

A 2017.évi „Az Én mesém” meseíró, történetíró verseny

II. helyezettek:

Bacskai Lilla Eszter
Balogh Luca
Englóhner Adél
Farkas Kincső
Kocsis Krisztina Jázmin
Nagy Márk Sándor
Ott Kincső
Schmidt Adrienn
Temesvári Borbála
Vámos Katalin
Vereb Édua Flóra.

A 2017.évi „Az Én mesém” meseíró, történetíró verseny

3. kategória, I. helyezett:

SEPER DIÁNA ANNA,

a mese címe: Az álmok nyomában

A 2017.évi „Az Én mesém” meseíró, történetíró verseny

2. kategória, I. helyezett:

STARK PETRA

a mese címe: Bendegúz királyfi

A 2017.évi „Az Én mesém” meseíró, történetíró verseny

1. kategória, I. helyezett:

STARK PÉTER ANDOR

a mese címe: Az Életfa meg a kerti manó.

 

GRATULÁLUNK minden kedves pályázónknak, aki mesét, történetet küldött!

Legközelebb már 2018-ban találkozunk! Addig is nagyon Kellemes Ünnepeket, sok-sok ajándékot kívánunk minden Gyerek Klub tagunknak!

Szeretettel:
Vargáné Marika

egyk 1

Ismét ősz van

iov

Ismét ősz van, most már egészen biztosan!

Már egy hónapja, hogy megkezdődött az iskola, nem csak álmosan, de fázósan is indulnak a napok. Így volt ez szeptember 16-án, szombaton is, amikor a borongós-felhős reggel után gyönyörű, tartalmas és vidám napnak lehettünk részesei a Gyerek Klubban. Öröm volt újra találkozni a tavasz óta „nemlátott” ismerősökkel, ismét látni a táboros barátainkat.

Ahogy az idő őszre fordult, úgy a nap programját is ez határozta meg. Tárolókat, kiegészítőket készítettünk az íróasztalunkra, és leveles ablakdíszeket a szobánkba.

Elmeséltük, bemutattuk a társainknak és az Életfa Konferencia résztvevőinek is a Gyerektáboros élményeinket.

Hívtunk egy mentőt is, de csak és kizárólag azért, hogy belenézzünk, megnézzük. Reméljük, hogy más módon soha nem lesz rá szükségünk!

Beszélgettünk „Az én mesém” meseíró és történetíró versenyről is. Remek ötleteket adtunk egymásnak. Most már nincs is más hátra, mint megírni és elküldeni a pályázatot a határidőig! Mert-hogy vészesen közeleg október 20, a pályaművek beérkezésének határideje!

Történeted témája akár az együtt töltött csodás nap is lehet!

Gyermek Team

iov 1