Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

ÉLET(FA)MÓD KLUB

A klub 2013. április 25-én indult, mely az Életfa Program regisztrált tagjai számára érhető el. Regisztrálni a klubba bármikor lehet, az ehhez szükséges dokumentumok elérhetőek a www.eletfaprogram.hu honlapon.
A klub az átdolgozott Nahrin Testkontroll Program ajánlásai alapján működik, alapelvei a tehermentesítés, az ideális testsúly elérése és az egész életre szóló kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítása.
Miért hívtuk életre ezt a klubot?
Tudjuk, hogy a kiegyensúlyozatlan táplálkozáson, helytelen tápanyagarányokon túl az emberi szervezetet nap, mint nap érik olyan hatások (például adalékanyagok, tartósítószerek, szermaradványok, a kávé, a dohányzás és az alkohol), melyek plusz terhet rónak rá.
Ezért joggal- vágyik a test a megújulásra.

Ezt a „megújító” folyamatot nevezzük - a program ajánlása szerint- tehermentesítésnek, mely során a méregtelenítő szerveink (máj, tüdő, bőr, vese) működését segítjük azáltal, hogy tehermentesítjük őket. Hiszen egyébként a méreganyagok különböző módon képesek távozni a szervezetünkből, pl. vizelet, izzadás, légcsere útján, egészen addig, míg ezek a szerveink jól működnek. A szervezet magától képes eltávolítani ezeket a „mérgeket”, csak időnként segíteni kell a munkáját.
Amit elérhetünk a tehermentesítés segítségével, hogy energikusabbak leszünk, csökkenhet a vérnyomás, a vérzsírszint és az ödémák, letisztul a bőr, kedvezően hat az immunrendszerre, javul a fizikai és szellemi állóképesség egyaránt.

Amennyiben célod a testsúlycsökkentés is, úgy a tehermentesítő szakasz után következő ajánlások ebben segítenek Neked. Ha azonban nem kívánsz fogyni, ezt a szakaszt át is ugorhatod és megismerkedhetsz az egészséges táplálkozás alapjaival.

Szeretném elmondani, hogy a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, pusztán ajánlásokkal próbálunk Téged segíteni az úton, s célunk egy támogató közösség létrehozása.

De! Valamit muszáj kiemelnem: ha nem vagy kellőképpen motivált, NEM FOG MŰKÖDNI A DOLOG, ezt biztosan állíthatom.. Ha komolyan gondolod, hogy változtatni szeretnél az életmódodon, mi is csak akkor tudunk Neked segíteni. De ehhez Te is kellesz!

Amit még tudnod kell, hogy hosszú távra gondolkozunk. Ez nem egy olyan „fogyjunk hamar 10 kilót program”. Hosszútávon az ilyen célok és eredmények nem működnek, továbbá az elért súlyt meg is kell tudni tartani. Ebben tud Neked segíteni az Élet(FA)mód Klub.

Tehát,
ha gondolkoztál már azon, hogy jó volna tehermentesíteni a szervezetedet, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá,
ha már elindultál az úton, de nem tudod, hogyan folytasd és szeretnél kapni egy kis támogatást, megerősítést,
ha hiszed, hogy „együtt könnyebb”,
ha céljaid között szerepel a testsúlycsökkentés,
ha szeretnél többet megtudni a termékekről,
ha szeretnéd elsajátítani az egészséges táplálkozás alapelveit, s mindezekhez szakember segítségét is szeretnéd kérni
akkor várunk Téged is nagyon nagy szeretettel az Élet(FA)mód Klubban.

Még valami: Ne felejtsd el kérlek a közeli, s távoli rokonokat, barátokat, ismerősöket sem, ne csak magadra gondolj. Azt gondolom, rengeteg ember van a környezetedben, aki segítségre vár. Használd ki a klub lehetőségeit és segíts nekik!

Amennyiben kérdésed lenne a klubbal kapcsolatban, az alábbi e-mail címen felteheted: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretettel:

Kanizsárné Vaskó Nikolett

vezető dietetikus 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok