Menu

just logo uj     nahrinlogo       

A+ A A-

SZÍVVEL ÉS LÉLEKKEL

Konferencia termében

XXVI. Hajdúböszörményi Igazgatósági Konferencia – a résztvevő szemével

Örömömre szolgál, hogy én írhatok erről a nagyon jó  sikerült találkozóról! Számomra sokat jelentenek ezek a rendezvények, mert itt pozitív emberek pozitív gondolatai áramlanak!

A siker elérhető - ezt szombaton meg is tapasztalhattuk -, csak tenni kell érte és akarni. Szerencsésnek tartom magam, mert ebben az évben sikeresnek számítottunk a csapatommal - ezt nem mi állítjuk magunkról -,  és ezért köszönünk minden szponzori segítséget! Vannak terveink, céljaink, ami felé haladunk, a többi már csak a Jó Isten kezében van.
A családok egészségének megőrzésében nagyon nagy feladatunk van, nagyon sok lehetőségünk, ebben segített nekünk két nagy szerű előadó, dr. Molnár Ildikó és Rigó Évike, aki az élettapasztalatával együtt adott nekünk segítséget a minőségi élethez.
Azok a csodák, amiket megtapasztalunk - és itt Rigó Évike fiára vagy a munkatársam, Sztányiné Ilike unokájára gondolok, akik a gyógyulás útjára léptek -, ezek mind abban segítenek minket, hogy igen is kell folytatni a küldetésünket, mert sokan várnak ránk! 
Hallhattunk a Just által bevezetett új készítményekről, amiről nagyszerű előadást tartott Ráczné Erzsike, aki saját tapasztalatait is belefonta előadásába.
A betegségek hátterében nagyrészt lelki problémák állnak - ebben segített nekünk Jónás Elvira parapszichológus, aki az anya és gyerek kapcsolatát vezette le nekünk. Megerősített minket, mennyire fontos, hogy odafigyeljünk a gyerekeinkre, mert az anyai szeretet mindent begyógyít!
András is elmondta, mennyi minden történt az elmúlt 20 év alatt: sikerek, gyógyulások, fejlődések tekintetében, jó volt hallani, hogy jó helyen vagyunk!
Nagyon sokszor mondtam már köszönetet Erzsikének és Andrásnak azért, hogy ilyen nagyszerű emberek, mert mindig szívüket-lelküket beleteszik minden találkozóba.  CSUPA SZÍV EMBEREK, akik azon vannak, hogy minél többet adjanak a családoknak! Szeretném másolni azt, ahogyan ők törődnek az emberekkel!

Mindenkinek jó egészséget és sikeres munkát kívánok!

Szeretettel:
Újfehértóról Tóthné Borza Ildikó,
12%-os  Életfa tanácsadó

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=GpYa1mksqXrwqGSPNnDtvKN03D1y01q%2B5BPSRBZoI%2BGRyX0Wi71GKFr5Z8mmsvNnd1ksW2AcKHQAIGBZZB3dWw%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>