Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Klubhírek Létavértesről

LétavértesKlubéletünk egyre mozgalmasabb

Örömmel tudatjuk minden Just-Nahrin termékfogyasztó, termékforgalmazó, hálózatépítő és leendő barátainkkal, hogy Létavértesen is megalakítottuk az Egészségmegőrző klubunkat Karcza Sándor és Karcza Sándorné vezetésével.

Találkozóinkat havi több alkalommal tartjuk 17-20 óráig, melyre sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. Célunk, hogy jobban megismertessük a készítményeket, termékeket és azok tulajdonságait, tapasztalatainkat kicseréljük, segítsük, bátorítsuk egymást, és mindezt egy kellemes, jó hangulatú, kóstolóval egybekötött beszélgetés mellet.

Karcza Sándor és Aranka munkatársaink kezdték érezni, hogy az embernek kell egy hely, kell egy társaság, ahová szűkebb családi környezetén kívül is érdemes tartozni, ahol kellemes órákat tölthet el, ahol beszélgethet, tanulhat, élményeket gyűjthet.

Gratulálunk Aranka és Sanyi az első Csoporttalálkozó megszervezéséhez! Csodálatos szép környezetben, igényes helyszínt adtatok a rendezvénynek ugyan úgy, mint a klubnak is.

Látszott, hogy készültetek az előadásaitokkal, nagyon jól be tudtátok mutatni az embereknek a finom Nahrin ebéddel, itallal és a süteménnyel, hogyan lehet egészségesen táplálkozni, élni. Jó embereket sikerült megérinteni, köszönjük a résztvevőknek, akik jelenlétükkel megtisztelték a Csoporttalálkozónkat!

Érezzük, hogy közös ügyért dolgozunk, s ez összeköt bennünket, nagyra értékeljük egymás egyéniségét. Az odafigyelés és az együttműködés feltárja előttünk a munka örömét, a munkával eltöltött idő pedig ösztönzően hat ránk, örömünket leljük benne.

Jól éreztük magunkat! Az elkövetkezendő időkben is számíthattok ránk!

Végtelen tisztelettel:

Baloghné Erzsike és András - értékesítési igazgatók és életmód tanácsadók

LétavértesLétavértesLétavértes