Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Szakmaiság, terméktapasztalatok, humor – Debreceni Konferencia

Kedves Életfás csapat!

Nagy szeretettel osztom meg veletek Tihanyi Edit kedves munkatársunk cikkét, aki a 2013 októberében megrendezett Életfa Konferenciánk pillanataiba ad betekintést.

Fogadjátok szeretettel!

Karasszon Eszter

Karasszon Eszter Debreceni Konferencia

Ez a három dolog, amiért a legjobban szeretem a debreceni konferenciákat. És gyanítom, nem csak én, mert nagyon sokan gondolták úgy ezen a gyönyörű őszi napon, hogy sok más kellemes hétvégi elfoglaltság helyett inkább „Karasszon konferenciát” választják.
Számomra rendkívüli élményt jelentett Vaskó Nikolett, Fekete Évi,  Deskó és Eszti. Óriási öröm volt az is, hogy időt szakított erre az alkalomra Dr Bárd Marika és Tibor, akik gyógyszerészekként igazán rá tudtak világítani arra, mennyire nagy kincs van a kezünkben. Ők a szakmájuk szerelmesei és számukra mindig a beteg érdeke az első. Éppen ezért  bátran felvállalják azt, hogy sok esetben minden másnál hatékonyabbnak bizonyulnak a Just-Nahrin készítmények. Csodás beszámolójukat mindenki imádja, nagyon hálás vagyok nekik, hogy ennyire elkötelezettek.

vargane judit debreceni konferenciaVargáné Juditot is hadd emeljem ki külön, ő az, aki fergeteges humorával eleve biztosíték, hogy a mi konferenciánk csak jó lehet. Veszi a fáradságot és Pécelről utazik le, csak hogy bennünket feldobjon.
Miért is lett ő a Just-Nahrin híve? Hát azért, mert volt egy nővére, a Márti…
Így kezdte:
„Gondolkoztam, hogy hogy is kezdjem, mert nem szeretném, ha 10 perc múlva hortyogna a nép…
Szóval, az úgy kezdődött, hogy Mártika, ahogy megismerte a Just-Nahrint, feltétlen szükségét érezte, hogy én rögtön belépjek. Mindjárt egy 100 pontra le is vágott, csak hogy a lendület meglegyen… Én költöttem, vettem, de eszem ágában sem volt megenni.
De Mártika, mint egy Just-Nahrin cunami, kezdte mondani, hogy én milyen szemét vagyok, hogy nekem semmi lenne embereknek ezt mondani…
Ajjaj! Hogy én egy ilyen szakegyletben részt vegyek! Na nem!
De a horror show folytatódott.
Közben pedig mégis csak azt gondoltam, hogy ezt az Articsókát kipróbálom, hogy ne legyek mindig úgy felfújódva, mint a tehén, aki lucernát evett.
Hmm!. Ez egész jó!
És akkor, hogy a kiadásaimat csökkentsem, elkezdtem a faluban hirdetni az igét…
Most ott tartok, hogy a Justból szinte mindent használok. A Nahrinból: Articsóka, fűszerek, Zöldségleves, a kapszulák, Kávéital…
Az anyósomat is 10 éve etetem. Bár ő azt hiszi, ingyenbe van, hogy valami bónuszként kapom… Jó ízlése van, mindig szól, ha elfogyott a Red berry… 87 éves, de olyan formában van, hogy a házban ő vásárol be az öregasszonyoknak…
Parancsolni is még kiválóan tud, hál’Istennek…”
Szóval, ez csak egy kis ízelítő volt, az igazi élőben őt hallani!
Csodás élmény volt ez a nap, várjuk a következőt, a tavaszit!

Szeretettel: Tihanyi Edit

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok