Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A Just-Nahrin termékeknek köszönhetően...

Just-NahrinFélve indultam el arra a nyugat-európai autóbuszos körútra, amit megtaláltam az egyik katalógusban. Féltem, mert öt évvel ezelőtt voltam utoljára autóbusszal nyaralni Dubrovnikba, s az egy nap 800 km volt, s a lábam félelmetesen bedagadt. Azóta csak repülős utakat vállaltam be.

Most pedig, amikor az első nap Debrecentől Veronáig 1200 km-t tettünk meg, aztán jött Nizza, Monaco, és a spanyol tengerpart, a többi napokon is 800-900 km-t, csodák csodájára a lábam egyáltalán nem volt dagadt. Illetve csodák nincsenek, csak csodálatos Nahrin termékek, hiszen ez az Affiline-kúráknak köszönhető eredmény. Útközben folyamatosan ittam az „én Iso-teámat”, aminek a segítségével a városlátogatásokon is frissen, fitten tudtam gyalogolni.

Az üdülés tengerparti nyaralást is tartalmazott, és három napon keresztül a tengerparti napon, délelőtt 10-től, délután 5-6-ig feküdtem, és egyáltalán nem égtem le, mint máskor fél, vagy egy óra után. Szép csokoládébarna színe lett az én hófehér bőrömnek, ez pedig a Just napozó-spraynek volt köszönhető, ami havasi gyopárt tartalmaz. Egyébként az egész út alatt a Havasi gyopár habtusfürdővel tusoltam, amitől tényleg csodálatos, bársonyos a bőr.

Vittem még vészhelyzetre 31-es olajat, Eucasol-sprayt. Ezekre szerencsére nem volt szükség, illetve az Eucasolra légfrissítőnek.

Ezt a cikket az autóbuszon írom, és most jön Svájc. Erre az útra azért is eljöttem, hogy a termékek hazáját láthassam, óriási a várakozás bennem. Átlépjük a svájci határt, és szinte érzem, hogy hazaérkeztem, ez az én világom. Tegyük hozzá, hogy a német nyelvterületen, Genfben és Bernben, azért is érzem otthon magam, mert folyékonyan beszélek németül.

Itt a fűnek is más színe van, a porták rendezettsége, a tisztaság, sehol egy gyom, és a csodálatos tájak! Az egész körútból kiemelkedett ez az ország, ahol azokat a termékeket gyártják, melyek segítségével el tudtam jönni az útra, és fitten, egészségesen, energiával feltöltődve kezdhetem a munkát.

Köszönöm a szponzoromnak, Szilágyi Ildikónak újra, hogy annak idején, (ennek pontosan két éve) ide segített engem, és köszönöm, hogy a Napsugár Csapat tagja lehetek, a sok-sok információt, a személyre szabott segítséget, mert ez az út a termékek használata és eredménye nélkül nem jöhetett volna létre. Alig várom a hétfői Klubot, hogy mindezt megoszthassam a többiekkel!

Kiss Csilla                                                                             

NAPSUGÁR CSAPAT

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok