Menu

just logo uj     nahrinlogo       

A+ A A-

ÉLETFA KONFERENCIA BUDAPEST - 2015. SZEPTEMBER 26.

TA konfTartalmas és szép napnak néztünk elébe a rossz idő ellenére, hiszen elérkezett az LXIX. Életfa Konferencia Budapesten, melynek háziasszonya a nemcsak szép, de hazánkban szerintem a legszebben beszélő, a híradóból és a rádióból is jól ismert Kazinczy-díjas műsorvezető, Aczél Anna volt.

A napi program ismertetése után Schmidt Ferenc Igazgató Úr 30 év tapasztalatát, tudását, pozitív gondolatait osztotta meg velünk.

Ezt követően Ilya MalikovKarasszon Dániel - segítségével megismerhettük a hazánkba újonnan megjelenő két új terméket: a Szájöblítőt és az Szemsprayt. Megbizonyosodhattunk arról – mint mindig -, hogy kiváló és jó minőségű termékek születtek ismét a cégnél.

Hegyi Zsolt előadásában pedig bővebb információkat kaptunk a PREVENTISSIMOBAN rejlő lehetőségekről.

Mester Bálint és Szabó Tamás megmozgatta a vendégeket, még ebéd előtt.

A konferencia egyik legvidámabb előadójának, dr. Harsányi Editnek a segítségével 45 perces „kört” tehettünk a JUSTOS fej körül, amely vidám, pörgős, jó hangulatú, élvezetes volt.

A nap zárásaként Verebes Linda – Pindroch Csaba színész házaspár élménybeszámolóját halhattuk a Just és Nahrin termék fogyasztása révén.

A Beregdaróci nyári gyerektábor élményeiről hallhattunk beszámolót Balogh Andrásné Erzsikétől, Balogh Andrástól, Nagyházi Marikától, Szabó Tamástól.

Elmondhatom mindenkinek, hogy nagyon jól éreztem magam ezen a napon, teljesen feltöltődtem, gazdagabb lettem. JÓ VOLT VELETEK LENNI!!

Köszönök mindent szponzoromnak és TESÓMNAK, Tóthné Majának és Hegyi Gyöngyinek !!

Gratulálok MINDENKINEK, aki oklevelet vagy bármilyen más elismerést vehetett át ezen a napon és azoknak is, akik a tombolán új tulajdonosai lehettek a Szemspraynek.

Minden jót kívánok az ÉLETFA PROGRAM CSAPAT TAGJAINAK!!

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes – Életfa Delfin Csapat, Tata

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=bA8tkHOX51SX6vCgt6TJhz8TIwlCGzTptadrwWO6dIrs1Ku0GPuj6nGRUDEYZbhB2RPBEAKbZAJKczznHWcPQg%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>