Menu

just logo uj     nahrinlogo       

A+ A A-

A TUDÁS, MELY FELVÁLTOTTA A HITET…

Napsugar Csapat

Az áprilisi első Napsugár Klubban pont ez történt: a tudás felváltotta a hitet.

Varga Gyula, a cég hálózati vezetője volt a vendégünk, akitől ezt a gondolatot hallottam. Azt tanácsolta, hogy ne higgyünk el neki semmit, hanem együtt győződjünk meg a termékeink kiválóságáról.

Gyuszi bevezetett minket a szabadgyökök és antioxidánsok világába. Magyarázatot kaptunk arra, hogyan is keletkeznek szervezetünkben a szabadgyökök, mit okoznak, és hogyan csökkenthetjük számukat testünkben.

De a szemléltetés „nagy mestere” nem érte be annyival, hogy zoom technikával ellátott prezentációval segítse a megértést. Hozott magával egy speciális mérő eszközt. Egy magyar szabadalmat, mellyel a termékeink és a szervezetünk antioxidáns tartalmát tudjuk megmérni.

És mértünk… mindent, ami csak a kezünk ügyébe került. Megnéztük a Minci A, a Narosan Áfonya, a Q10, saját testünk és egy hagyományos narancs antioxidáns tartalmát.

Az számomra egyáltalán nem volt meglepő, hogy a Narosan Fekete Áfonya antioxidáns szinte „kiakasztotta” a mérőeszközt, mert olyan magas értékkel rendelkezik. Ennek ellenére viszont meglepő eredmények születtek. Inkább megdöbbentő. Főleg az, mikor a saját mérésünket hasonlítottuk össze egy narancséval. És mi volt a megdöbbentő ebben??? Az, hogy a szervezetem által már feleslegesnek tartott és kiválasztott antioxidáns tartalom, magasabb volt, mint egy narancsé. Bár a narancs védelmében elárulom, hogy én nem kevés Nahrin terméket fogyasztok, mellyel növelem testemben ezt az értéket. Tudtommal a narancsnak nincsenek ilyen lehetőségei. J

Az est további része sem telt el eseménytelenül. Szilágyi Ildikó, a Napsugár Csapat vezetője elmondta nekünk a múlt havi csapateredményeket. Sőt, a csapat házi versenyének eredményeit is megtudhattuk. Olyan büszke voltam a csapatra, hogy oly’ sokan csodálatos sikereket értek el az elmúlt 3 hónapban.

A napot pedig vendégünk, Varga Gyula köszöntésével zártuk. Mivel úgy szeretjük, megajándékoztuk egy kis meglepetéssel névnapja alkalmából.

A hangulat páratlan volt, Gyuszi pedig nagyon elemében volt. Köszönöm neki a munkáját, felkészültségét és a tudást, melyet tegnap kaptam tőle!

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

További képek:

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=4ogJ8T42U7dU3narVGjAQdBX%2BQ4x9gNJxPYqL2ePd7XQoJf3lpXoEUWpcHlZmf2vNpaCBX65r9kjQIsn54wgMg%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>