Logo

BORÓKA KRÉM, A RÉGI BEVÁLT KEDVENCÜNK

boroka nyit

A Boróka krém egy gyógynövény alapú, modern fájdalomcsillapító- és gyulladásgátló termék. Rendkívüli gyors hatását összetételének köszönheti (borókaolaj, hosszútűjű fenyőolaj, európai ciprusolaj, eukaliptuszolaj, citrom-, szójaolaj).

A benne lévő borókaolaj tágítja az ereket, javítja a vérkeringést, fölgyorsítja az anyagcserét. Emiatt a fájdalom gyorsan csökken és kellemes, meleg érzés jelentkezik. A borókában lévő éterikus olaj rendkívül drága, emiatt a gyógykozmetikában korlátozottan használják. Ez az olaj fitoncidokat is tartalmaz, amelyek biológiai aktív anyagok, képesek elpusztítani a vírusokat, gombákat, baktériumokat és az egysejtű parazitákat. A krém eredeti összetételének összhatása biztosítja, hogy magas koncentrációban hasson a gyulladt és fájdalmas területekre, ilyenkor a krém alkotórészei, a terpenoidok kimossák a húgysavat az izomszövetekből és stimulálják a mellékvese funkcióját, valamint melegítő és gyógyító hatást fejtenek ki a kötőszövetekben.

bor1

Hatásos a különböző sporttraumák kezelésénél és kivédésénél. Használata során kis mennyiség is elég ahhoz, hogy tökéletesen eloszlassuk az adott testrészen és azonnal felszívódjon. Néhány perc múlva a bőr kipirul, melyet enyhe, kellemesen melegítő érzés követ. Ez a hatás a fokozott mikrocirkulációnak köszönhető. A tapasztalatok szerint a krém bemelegítő hatása több órán keresztül hat. Edzések, fizikai munka után megnyugtató és kellemes ellazulást biztosít az izmok számára.

Ezen kívül:

Nem tanácsos használni a Boróka krémet:

A krém használatakor lehetséges a rövid ideig tartó bőr kipirulás és enyhe égő érzés. Illata kellemesnek mondható, csupán az elején tűnhet némileg „intenzívnek”.

Dr. Dacko Natalia
Egészségügyi Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.