Logo

MÁLYVA – A NŐK VÁLASZTÁSA

malyva rollA Mályva termékcsalád  a Just „legnőiesebb alkotása”. Ez nemcsak a hatására vonatkozik, de exkluzív és elegáns külsejére és a csodálatos illatára is.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, ami friss virágokból és levelekből készül, A-, B-, C-vitaminban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyú termelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír. De egyik legjelentősebb hatása, hogy aktivizálja az immunrendszert.

Használata mindenkinek javasolt, aki tökéletessé kívánja varázsolni a bőrét. Hiszen fiatalít, kellemes érzést nyújt a bőrnek és emellett csodálatos aromával rendelkezik.

A termékcsalád egyik tagja a Mályva roll-on, amia nők igazi kedvence! Az ideális dezodor minden tulajdonságával rendelkezik:

A Mályva termékcsalád használata mindig egy igazi élményt jelent a testünknek, akár télen is elrepíthet minket a nyárba! Az eredmény pedig tiszta, sima, ápolt bőr és egyedülálló, varázslatos, tartós illat. És ez titokzatossá és ellenállhatatlanná tesz minket.

Érdemes kipróbálni és függővé válni!

Tisztelettel és szeretettel:

Dr. Dacko Natalja
EÜ Team tag

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.