Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MÁLYVA – A NŐK VÁLASZTÁSA

malyva rollA Mályva termékcsalád  a Just „legnőiesebb alkotása”. Ez nemcsak a hatására vonatkozik, de exkluzív és elegáns külsejére és a csodálatos illatára is.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, ami friss virágokból és levelekből készül, A-, B-, C-vitaminban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyú termelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír. De egyik legjelentősebb hatása, hogy aktivizálja az immunrendszert.

Használata mindenkinek javasolt, aki tökéletessé kívánja varázsolni a bőrét. Hiszen fiatalít, kellemes érzést nyújt a bőrnek és emellett csodálatos aromával rendelkezik.

A termékcsalád egyik tagja a Mályva roll-on, amia nők igazi kedvence! Az ideális dezodor minden tulajdonságával rendelkezik:

  • tartósan frissít és dezodorál, akár 15-18 óráig is eltart a hatása,
  • tökéletes bőrbarát: ápolja, hidratálja és tonizálja a bőrt,
  • fertőtlenít és gátolja a gyulladást, de nem irritálja, és nem szárítja a bőrt (leborotvált bőrt sem), hiszen nem tartalmaz alkoholt,
  • megakadályozza a kóros baktériumok szaporodását, de nem károsítja a bőr normális mikroflóráját,
  • különlegesen finom illattal rendelkezik, könnyen használható és kifogyhatatlan

A Mályva termékcsalád használata mindig egy igazi élményt jelent a testünknek, akár télen is elrepíthet minket a nyárba! Az eredmény pedig tiszta, sima, ápolt bőr és egyedülálló, varázslatos, tartós illat. És ez titokzatossá és ellenállhatatlanná tesz minket.

Érdemes kipróbálni és függővé válni!

Tisztelettel és szeretettel:

Dr. Dacko Natalja
EÜ Team tag

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok