Logo

BŐRÜNK ŐREI

San’Activ krém - A KRÉM

sanactiv kremAz Életfa Program termékpalettájának vitathatatlanul egyik legnépszerűbb tagja. Nem véletlenül, ezt számtalan pozitív visszajelzés is alátámasztja. Lássuk, milyennek találja a San’Activ krémet értékesítési igazgatónk, a sokak által „DoktorEditként” ismert és elismert Dr. Harsányi Edit:

„Bőrünknek hivatalosan 7 rétege van, de elárulom: ez a krém felkenve olyan, mint a 8. réteg. Kiemelkedő hatóanyag tartalma (gyógynövény kivonatok, aroma olajak, Holt-tenger sója) van. Remekül használható mindennapi arcápolásra! Így télidőben, síeléskor megóv a bőrproblémáktól, és „csak úgy mellékesen” védelmet jelent kicsit az UV sugárzás ellen is. Leégés után csökkenti a viszketést és segíti a regenerálódást.

borapolasHasználatakor sérülések, műtéti hegek gyógyulnak gyorsabban és kisebb a hegképződés mértéke is. A sebész ismerősöm szerint csodát tesz a műtét utáni sebgyógyulásban, hegeltüntetésben.

Emellett jól használható ekcéma és pikkelysömör esetén is.

Ízületi panaszok esetén keverékben alkalmazzuk (Boróka krém, San’Activ krém 10-10cm, 5 csepp 31-es olaj jól összekeverve). Lehet naponta többször bekenni a kezelendő felületet, de estére érdemes egy vastag pakolást készíteni és fóliával letakarni. 0.5% szalicil van benne, tehát aki érzékeny rá ne használja!”

…és még nincs vége! Márki Erzsébet tollából származik a következő írás, amely most is nagyon aktuális!

holttenger„A San’Activ vagy másként „Gyógyító krém” legjelentősebb összetevője a Holt-tenger sója. A víz összes sótartalma 270g/kg, ami tízszer nagyobb, mint például a Földközi-tengeré. A Holt-tenger a psoriasisos betegek Mekkája. Szinte minden beteg átmenetileg gyógyulva távozik egy 2 hetes kúra után.

Ám a San’Activ krém hatékonyságát a holt-tengeri só mellett számos más összetevője is biztosítja.

Parafinolaj: jól hidratálja a bőrt, segít a rugalmasság és feszesség fenntartásában, sűrűn folyóvá teszi a krémet, lassítja a beszívódását, ami megkönnyíti a masszázst.

Jojobaolaj: a jojoba fa termésének magvaiból préseléssel, finomítással állítják elő. Aranysárga színű, olajszerű viasz, melyben főbb zsírsav összetevőként az eikozénsavat és az erukasavat találhatjuk meg. Kedvező tulajdonságaként említhető, hogy nem avasodik, gyorsan beszívódik a bőrbe, hidratáló és bármely bőrtípusra alkalmazható. Táplálja a bőrt, puhává teszi, stimulálja a vérkeringést, ami biztosítja a sejtek oxigénellátását, meggátolja a ráncok képződését, mivel elasztint tartalmaz, ami elősegíti a bőr feszességét.

Búzacsira olaj: búzacsirából állítják elő, kizárólag hidegsajtolással. Tápláló szerepe van, kiszűri az UV sugarakat, kellemes érzést biztosít a bőrnek. Gazdag B-, E-, K-vitaminban, A-, D-provitaminban, ásványi anyagokban, mint például kálium, foszfor, magnézium, ezen kívül enzimeket és lecitint is tartalmaz. Maga a búzacsira A-, C- és B6-vitamint, kalciumot, magnéziumot, vasat és antioxidánsokat tartalmaz.

Körömvirág: mindannyiunk által ismert, sárga, dekoratív virág, ami azt hiszem minden kertben megtalálható. Gyulladás gátló, gyorsítja a sebek gyógyulását, segít újra felépíteni a felső bőrréteget.

borapolas2Szemvidító fű: (Eufrazia néven is ismert) amilyen szép a neve, olyan szép maga a növény is. Összehúzó hatása van, ez által meggátolja a bőr kiszáradását, tisztító hatású, gyulladás gátló és különösen érzékeny bőrre ajánlott.

Szalicilsav: fájdalomcsillapító, csökkenti a viszketési ingert, hámosító hatású.

Bio-hialuronsav: hidratáló és védő hatású, tartósan ápolja a bőrt, védi a kiszáradástól, segít a felső bőrréteg újraépítésében.

Még felsorolni is sok, hány kiváló hatású anyagot tartalmaz a San’Activ krém! Ez az igazi, ami segít a legnagyobb méregtelenítő szervünk, A BŐRÜNK egészségének, és nem utolsó sorban a szépségének fenntartásában. Jól védi a bőrünket, hiszen ez a 8. réteg, ha használom!”

KÖRÖMVIRÁG KRÉM – EGY TUBUSNYI CSODA

A körömvirág kiemelkedő helyet foglal el a gyógynövények között. A kerti körömvirág a középkori kolostorkertek gyógynövénye volt. Ma gyakran látható házak kertjében, sokan csak díszként termesztik, nem is gondolnak arra, hogy e sárga virág milyen gyógyító erővel bír. Virágainak színe a citromsárgától egészen a narancsvörös színűig változhat. A virágfejek éjszaka és eső előtt is bezárulnak, ezért a népnyelv esőjelzőnek is nevezi.

koromvirag kremA körömvirág karotint, glikozidákat, keserűanyagot, illóolajat és színanyagokat tartalmaz. A népi gyógyászat az egész növényt szárával-leveleivel alkalmazza a gyógyításban, belsőleg teaként csak a virágát használjuk.

A Just Körömvirág krém hidratáló hatású, kivonata hideg eljárással történik. Friss növényekből állítják elő, nem tartalmaz állati eredetű adalékot (pl. disznózsírt, amit a legtöbb krém előállításához használnak). Fekélyek, nyitott sebek szélét és duzzanatok, zúzódások, izomrándulások esetén az egész felületet kezeljük.

Főbb összetevői

Vazelinolaj: mely hidratáló és bőrvédő hatású.

Mályva kivonat: mely védi a bőrt a kiszáradástól, segít a repedezett, száraz bőr kezelésében.

Kasvirág: növényi antibiotikum és immunrendszer erősítő. Baktériumok, vírusok, gombák sok fajtáját pusztítja. A növény tartalmaz egy természetes antibiotikumot – echinakozid -, mely hatásában hasonlít a penicillinre. A kasvirág tartalmú készítményeket ekcéma, nemi szervi herpesz, ajaksömör, vágások, égések, pikkelysömör kezelésére lehet alkalmazni.

Szójaolaj: bőrtápláló, vitaminokban gazdag, kitűnő hidratáló, sejtregeneráló.

E-vitamin: antioxidáns, csökkenti az izmok oxigénszükségletét.

Nagyon jól hidratál, nem engedi a bőrt kiszáradni, testünk minden részén alkalmazható: fertőtlenítő, gombaölő, égési sérülések, nehezen gyógyuló sebek, kelések, visszérgyulladások, felfekvések és aranyér esetén. A krémben található adalékok nagyon jól segítik a körömvirág hidratáló hatását, sebek gyógyulását.

Hatékonysága miatt termékünk kiemelt figyelemre tart számot, és hogy mennyire lehet bízni ebben a „csodában”, azt megtudhatjuk Rácz Lászlóné értékesítési igazgató történeteinek köszönhetően:

A Körömvirág krém és a szép bőr titka

koromviragNagyon sokan tudják, hogy az egyik Életfa Konferencia előtti estén az ölembe borult a tepsiből a forró zsír. Nem volt kéznél se Teafa olaj, se 31-es gyógynövény olaj, ezért tenyérnyi hólyagok lettek a combomon. Mivel ott voltam az Életfa Konferencián, és a hólyag súlya zavart, így ki kellett lyukasztanom, ezért természetesen sebes lett. A fájdalmat Teafa krémbe cseppentett 31-es olajjal csökkentettem, aztán a hámosítást a Körömvirág krémmel segítettem. Heg nélkül gyógyultam, ma már csak egy nagyon kicsi halvány folt látható.

A másik tapasztalat egy teljes áru vásárlómtól származik, aki az aranyerére vásárolt tőlem 2 db-ot. Ma már nincs szüksége rá. Elmondta, hogy a gyógyszertári krém sokkal olcsóbb. Megkérdeztem, miért nem azt veszi? Azért – felelte -, mert ez használ. Egyszerűen csak ennyit a krémről: EZ HASZNÁL!”

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.