Logo

EREDMÉNYT HIRDETÜNK A GYEREK KLUBBAN!

gyerek

Ebben az évben szerveztünk először több fordulós, több helyszínes versenyt a gyerekcsapatok részére.

A csapattagok minden alkalommal izgatottan készültek, versenyeztek, sokszor nem csak egymással, hanem az idővel is. A sportos, mozgásos versenyszámok mellett néha kellett a fejüket is használniuk, hiszen elméleti kérdéseket, feladatsorokat is meg kellett oldaniuk. De mindezt vidáman, aktívan, viccesen, s nem mellékesen lelkesen tették.
Ennek a sorozatnak a végére teszünk pontot november 16-án, az Életfa Konferencián. A verseny utolsó, döntő fordulója következik, ahol eldől majd, hogy kik lesznek azok, akik a különleges fődíjat, az 1.200 000,- Ft nyereményt tudhatják magukénak 2020-ban!

A nyertes csapat birtokolhatja 1 évig a „Vándorkupát”, amit idén indítunk útjára, s a következő években bárki, bármelyik csapat haza viheti majd 365 napra!

Természetesen azok a csapatok sem mennek haza üres kézzel, akiknek most nem sikerült az első helyet megszerezniük, hiszen Ők is aktívan küzdöttek minden alkalommal.

Nyitva lesz a kreatív kuckónk Ildikóval. Karácsonyra készíthetünk apró ajándékokat, amit haza is vihetnek a készítők.

Már lehet jelentkezni a jövő nyári táborokba, akár itt a helyszínen is!

Ha eljössz, Veled, közösen ünnepelve zárjuk ezt a mozgalmas évet, az elmúlt 10 évet itt a Gyerek Klubban! Kérd meg szüleidet, hogy jelentkezzetek, gyertek!

Mi várunk Rád!
Gyermek Team

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.