Logo

A JUST ÉS A TERMÉSZET SZINERGIÁJA

IV logós

KEDVES OLVASÓM!

sziszi

Ez a kép pontosan egy évvel ezelőtt készült, a 2018. szeptemberi Just Életfa Konferenciánk után. Látod, mindenki hazament, a székek már üresek...
A terem most is hasonlóan néz ki, annyi különbséggel, hogy a székek MÉG üresek! Rád várnak, válassz közülük!

Tudod, mondhatnám, hogy azért gyere el, mert csodálatosak lesznek a bevezetésre kerülő illóolajak, hogy lenyűgöznek majd a magyar és svájci szakmai előadások, hogy így, vagy úgy, de szem nem marad majd szárazon, hogy a cégünk gáláns meglepetésként nagy kedvezménnyel ajánlja fel minden vendégünknek a bevezetendő termékeket, hogy a megjelent regisztrált tagok minden Just terméket 20% kedvezménnyel rendelhetnek meg, hogy csak győzd a sok mosolyt, ölelést, az ünnep örömét... Mondhatnám... Mert, hogy ezek mind tények.

Én csak azt mondom, bízz bennem, és fogadd el a meghívásom! Aztán pedig nyisd meg a lelked, és add át Magad az élménynek!
Tudod, minden, mindennel összefügg... Bízz bennem, mikor azt mondom, pont az fog Téged megtalálni, amire a legnagyobb szükséged lesz, és maradandó élményekkel gazdagodva térsz majd haza. De tudod mit? Előtte, elégedett mosollyal az arcunkon azért összekacsintunk majd, hogy igen, valóban érdemes volt!

Sok szeretettel várlak!
Szilágyi Ildikó
az Életfa Konferencia Háziasszonya

TUDJ MEG TÖBBET A JUST ILLÓOLAJAKRÓL
HEM
Hogyan akarsz élni? Mindenért véresen megküzdve, vagy elfogadod a segítséget? 

Folyton valakihez rohangálni segítségért, vagy benyúlni a zsebedbe és elővenni azt, ami mindig ott lehet veled? A konferencián elmondom neked, hogy az illóolajok az életemben többet segítettek, mint a szponzorom, pedig hidd el, ő is ott állt már reggel 6-tól készenlétben.

Ugye Neked van már otthon, és használod is! Tudod, azt a kb. 1000 problémát, amit meg lehet vele szüntetni? Ha nem, akkor tőlem megtudod.
Ha már 10-15 helyzetet tudsz velük orvosolni, akkor gratulálok! Ha 50-et, akkor biztosan segítő vagy. Szeretnek a környezetedben lenni, mert biztonságot adsz.
Szeptember 21-én ellátlak minden szükséges információval, amennyiben ott leszel. Ne maradj le róla!

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit Marianna
orvos-marketing igazgató

JUTALOMESŐ AZ ÉLETFA VERSENYEKEN RÉSZTVEVŐKNEK
Nem múlhat el ez a konferencia sem anélkül, hogy ne köszöntsük és ünnepeljük az Életfa versenyek nyerteseit. Mindenki megismerheti az Elit Klub, a Hálózatépítők Klubjának tagjait, a Nahrin utazási verseny nyerteseit, a Just és a Nahrin Nyári Verseny I-III. helyezettjeit, a Hónap kiemelkedő egyéni forgalmazóit és természetesen a Hónap kiemelkedő Just és Nahrin forgalmazóit, akik személyes részvételük esetén a színpadon vehetik át jutalmukat.

MEGRENDELÉSFELVÉTEL 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL A HELYSZÍNEN!

20

A konferencián személyesen megjelenő vásárlóink a helyszínen rendelést adhatnak le írásban, egy speciálisan erre a rendezvényre készített „Vásárlói lapon”, az alábbi feltételek mellett:

A „Vásárlói lapot” a regisztrációnál kapod majd meg, leadni pedig az ebédszünetben a kiadványos pultnál tudod majd.
A rendeléseket a Logisztikai Központunk dolgozza fel, és postán vagy futárszolgálattal küldik részedre. A bruttó 40.000,-Ft feletti megrendelésekre nem számítunk fel csomagolási és szállítási költséget.

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS CSAK A SZEMÉLYESEN MEGJELENT VENDÉGEK RÉSZÉRE

Itt a kiváló lehetőség arra, hogy az új termékeken kívül több Just csodát is a magadénak tudj! Íme a kínálat:

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu weboldalunkat és Facebook oldalunkat!

A rendezvény neve: 85. Életfa Konferencia
A rendezvény időpontja: 2019. szeptember 21. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (szept. 17-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Online jelentkezés: https://bit.ly/2lwYlqa

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.