Logo

Miskolci Központi Életfa Klub – Az átadható tudás.

mkk 20160331Minden klubnak van egy sajátságos hangulata. Egy olyan érzés, amit csak akkor és ott tudunk átélni. Ezek a pillanatok megismételhetetlenek és nem lehet ugyanazt még egyszer létrehozni. Talán vannak olyan klubtagjaink, akik ezt pontosan tudják és megpróbálnak minden klubrendezvényen jelen lenni. Igazi különleges klubunk volt a tegnapi nap alkalmával is. Családias és közvetlen hangulatban telt. Mindenki elmondta a saját gondolatait és terméktapasztalatait az adott témákhoz.

Az első előadás kapcsán egy nemrég bevezetett eszköz a „JUST bemutatkozó film” került alkalmazásra. Szilágyi Ildikó előadónk beszélt a Just és Nahrin gyökereinkről. Igen az Életfa Program gyökerei ezek a gyártók. Hiszen e két gyár tradicionális hagyományok alapján 1930 és 1954 óta folyamatosan a minőségi termék előállítás mellett kötelezte el magát. Bár a világ több mint 40 országában tudják mit jelent a Just vagy Nahrin márkanév, mégis a gyártói szemléletben a mennyiség sohasem előzheti meg a minőség kritériumát. A Just film segítségével picit Svájcban érezhettük magunkat. Sétálhattunk a mezőkőn és bepillantást nyerhettünk a termék előállítás mindennapjaiba. Valamint megismerhettük azt az értékesítési formát, melyet a Just cég Svájcban alkalmaz. Ez a film nagyon jó atmoszférát teremtett és segített megérteni és átérezni a Just minőséget. 

A hónap utolsó klubján még mindig a nyirokrendszer témakörnél maradva, foglalkoztunk egy speciális betegségcsoporttal. A nyirokrendszerrel összefüggő lymphomák elnevezésű kórképek igen szorosan kötődnek a fő havi témánkhoz. Mit is jelent ez a szó: lymphoma? A nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése. Bizony sokszor igen megijedünk, ha a daganatos betegségekről hallunk. Súlyos problémák, viszont a lymphomák esetében a daganat terápiák egyik talán leg sikeresebb gyógyulási eredményeit érték el. A különböző kezelési eljárások és orvosi terápiák alkalmazása sok e betegségben szenvedő embernek mentették meg az életét. Az USA-ban a korai stádiumban regisztrált Hodgkin lymphomák esetében a megfelelő kezelés után a betegek 96-98 %-a teljesen meggyógyul. Ez az arány Európában is közel 90%-os. Nyilván a betegek állapota és az életkora is befolyásolja a gyógyulási esélyeket, de összességben azt gondolom ez egy igen komoly eredmény. A Non-hodgkin lymphomák esetén már nem ilyen jó a gyógyulási arány. Ez jelenleg az USA adatai alapján 45-55 % körül van. Ami még mindig jó arány, ha figyelembe vesszük, hogy a Non-hodgkin lymphomás betegek életkora elég magas. Az előadás hangulata egy személyes történet elbeszélés kapcsán úgy érzem igazán közvetlenre sikerült. Sok kérdés és saját termékhasználati tapasztalatot is megbeszéltünk. A betegségcsoport megértéséhez a limfoma.hu oldal interaktív részét is megnéztük.

Az online marketing korában nagyon jól sikerült választás volt az Életfa program online marketing tevékenységéről beszélni. Előadónk Szilágyi Ildikó életvezetési tanácsadóként sokszor használja az eletfaprogram.hu vagy a just.hu nahrin.hu internetes információszolgáltató felületeket. Vásárlók és regisztrált bátran használhatják, az összetevők és alkalmazás, valamint a gyártó cégekről bőven van fent releváns információ. A hírlevek olvasása, és azokra történő feliratkozás, valamint az Életfa Program Facebook oldalának használatát is sikerült áttekinteni. Hiába ma már minden és mindenki az online világa felé mozdul és az internetről gyűjt információt, ha vásárolni szeretne valamit. Ezek után az élmények után úgy gondolom, mindenki megtalálta azt a fontos gondolatot, amit hazavihet magának. :)

Szeretettel:
Varga Gyula hálózati vezető

mkk 20160331 1

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.