Logo

STABILITÁS ÉS DINAMIZMUS...

mdosz nyit

... avagy az ÉLETFA PROGRAM az MDOSZ évértékelő rendezvényén

Az Életfa Országos Egészségőrző Program több éve működik együtt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével. Büszke vagyok arra, hogy a dietetikusi szakma országos képviselői előtt is elismert teljesítményt nyújtunk és a közös munka eredményeképpen, Schmidt Ferenc Igazgató Úrral együtt újra meghívást kaptunk az MDOSZ évértékelő rendezvényére.

3

A rendezvényen azon partnercégek vehettek részt, akik az elmúlt években szoros kapcsolatot építettek ki a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével és folyamatosan, egymást támogatva haladnak közös céljaik felé. Az évzáró megbeszélés alkalmával Kubányi Jolán elnök asszony bemutatta a szakmai szervezet 2019-ben végzett munkáját és elért eredményeit, majd Szűcs Zsuzsanna főtitkár felvázolta a 2020. évi terveiket is.

5

Az MDOSZ éves szakmai konferenciáján az Életfa Program évek óta állandó kiállítóként szerepel, illetve rendszeresen publikálunk a táplálkozástudománnyal foglalkozó magyar szakemberek szakmai folyóiratában, az Új DIÉTA újságban.

8

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének hivatalos, lektorált folyóirata rendszeresen nyomon követi a hazai és nemzetközi kutatási-, gyakorlati eredményeket és segítséget nyújt a táplálkozás területén dolgozóknak abban, hogy munkájukat eredményesebbé, színvonalasabbá tegyék.

A kölcsönös együttműködés keretében az MDOSZ publikációit, eredményeit az Életfa Program szakmai munkájában is rendszeresen felhasználjuk.

6

Mindig különleges élményt jelent számomra, amikor az Életfa Programot szakmai körökben is képviselhetjük. Tudásom legjavát adva támogatom a szakmai munkaközösségek munkáját, melyek a közösen kitűzött célok elérését, a szakmai fejlődést, megújulást leginkább szolgálják.

A célom az, hogy a Just és a Nahrin termékein keresztül mutassam meg azt a több évtizedes tudást és értéket, amit magas minőségben képviselünk. Szívügyem, hogy beszéljek az Életfa Program küldetéséről, a tematikusan zajló, komoly egészségfejlesztő munkáról, amely véleményem szerint példaértékű Magyarországon.

A minőségi egészségfejlesztő munka egyik kulcseleme a folyamatos szakmai fejlődés, illetve a szakmai támogatás, melyet a továbbképzések, konferenciák, előadások, tanulás és tapasztalatcsere egyensúlya biztosít.

7Eredményeink közös munka, tehetség, szorgalom és kitartás eredménye.

Hálásan köszönöm a lehetőséget Schmidt Ferencnek, az Életfa Program megalkotójának, a cég összes dolgozójának, vezetőjének és regisztrált tagjának és Neked, kedves Olvasó, hogy hozzájárultál ahhoz, hogy ez az eredmény megszülethessen!

 


Szeretettel:

Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.