Logo

SZÉPSÉGÁPOLÁS PASI MÓDRA

 

jfm

NAPI PÁR PERC JUST ÉRZÉS NEKIK IS JÁR!

Számtalan alkalommal hallottuk a kérdést: a férfiak bőre más, mint a nőké? Alapvetően nem! Persze vannak különbségek, hiszen a férfiak (arc)szőrzete erősebb, a bőrük vastagabb, vagy épp nagyobb zsírsejtekkel, verejtékmirigyekkel rendelkezik, mint a női bőr. Viszont a hölgyek is irigykedhetnek valamiért, ugyanis a férfiak kollagénállománya például arányaiban később indul hanyatlásnak, mint az övék, ezért a bőr öregedési folyamatai is csak később okoznak látható jeleket. De a lényeg, hogy ezek egyike sem befolyásolja az alapvető ápolási igényeket!

Manapság már a legtöbb márka külön célozza a férfiakat, ami alapvetően jó dolog, mert pont azon a területen jelent előrelépést, ahol szükség van rá. Azonban a gond az, hogy ezek az „igazi pasi” termékek sokszor pont a régi sztereotípiák (pl pasis ételek, pasis autók) vonalát képviselik! Ami pusztán annyit jelent, hogy legyen valódi „alfahím szaga”, lehetőleg sötét csomagolása, legyen benne minél több mentol és alkohol, hogy megadja a frissítő érzést és kész. Tetszik a forma, klassz az illat, kellemes a használata… Viszont baromira nem tesz jót a bőrödnek! Nem pont erre vágysz igaz?

jfm 1

Szinte halljuk a kérdést… Persze, persze, de akkor mégis mi alapján válasszak arc- és testápoló termékeket? Hogy igazodjak el ebben a nagy kozmetikai útvesztőben? A válasz sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Három dolgot végy figyelembe: az igényeid, a bőrtípusod és az esetleg meglévő bőrproblémáid!

Ha nem vagy tisztában az előzőekben említettekkel, ha bizonytalannak érzed magad a tudatos bőrápolásban, vedd igénybe szakértőink segítségét! Keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén, szakembereink, kollegáink minden kérdésedre válaszolnak! Ráadásként pedig, amennyiben igényled, személyre szabott arc és testápolási programot is összeállítunk Neked!

jfm2A legjobb az alapokkal kezdeni, vagyis kialakítani a mindennapos, könnyedén követhető test és bőrápolási rutint. Ennek tökéletes kezdete a legégetőbb mindennapi szükségletekhez való bázistermékek kiválasztása: tusfürdő vagy szappan, borotvahab, after shave, dezodor, testápoló.

Nem megyünk messzire, hiszen a Just Férfi Vonala rögtön két alternatívát is kínál ehhez. A sportos, lendületes illattal bíró Havasi gyopár termékcsaládot az egyedi hatóanyagok és az irritációmentes, teljes ápolás jellemzi, míg a kissé konzervatívabb mégis, minden kihívásnak megfelelő Just for Men vonal ütős, célzott formuláival, és felturbózott összetevőivel bármely bőrtípushoz tuti választás!

FÉRFIAS JÁTÉK- JUST FOR MEN TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON

A praktikum és funkcionalitás fantasztikus ötvözete, visszafogott, tiszta, férfias illata, élénkítő, intenzív ápoló hatása miatt remek választás. Használatával nincs szükség külön samponra, így teszi még könnyebbé a mindennapi higiéniát és testápolást. Tökéletesen tisztít, a benne lévő hydro-energy-complexet speciálisan a férfiak igényeinek megfelelően fejlesztették ki, tartós hidratálást biztosít, vitalizál, emellett táplálja, kondicionálja, könnyen fésülhetővé teszi a hajat.

A BIZTONSÁG ZÁLOGA - JUST FOR MEN DEO ROLL-ON

Hatékony védelem, egész napos ápolás, és kellemes, fűszeres illat egy kis dobozban! Akár egész nap véd a kellemetlen szagoktól, megakadályozza a hónalj bőrének irritációját, növényi összetevői és az ásványi sók tartósan és hatékonyan szabályozzák az izzadás mértékét. Szőrtelenítés után használata kifejezetten ajánlott, ugyanis tökéletesen ápolja, hidratálja az érzékeny hónaljat. Éld át a Just érzést, légy önmagad bárhol, bármikor!

PASIKRA HANGOLVA - JUST FOR MEN BOROTVÁLKOZÓ GÉL

A hidratáló és nyugtató hatású borotválkozó gél gyengéd és alapos borotválkozást garantál, így varázsolja élménnyé ezt a sokak által utált beavatkozást. A használat során a gél habbá válik, tökéletesen előkészíti az arcbőrt, miközben védi azt az irritációtól. A benne található Hydro-Energy-Complex nem csak szimplán hidratál, hanem gátolja a kellemetlen feszülő érzés kialakulását. Összetevőinek köszönhetően táplálja, tonizálja és megnyugtatja az arc és a nyak extra érzékeny bőrét.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.