Logo

SzeptEmber Feszten a Delfinek

csoport2

Hatalmas készülődés előzte meg csapatunk és a cég kitelepülését a gasztronómiai és családi napra, aminek helyszíne a Népliget volt!

Csapatom 14 életvezetési tanácsadója és a cég részéről Szabó Tamás a budapesti képviselet vezetője péntektől-szombatig várta az Életfa sátorban az érdeklődőket.

Szponzorunk, Borsányi Éva is ott volt velünk és segítette munkánkat!

Ingyenes egészségügyi mérések és szakmai (dietetikai, védőnői, szülésznői és gyermekorvosi) tanácsadások tették még látványosabbá és eredményesebbé munkánkat.

gyerekAz Életfa sátorunk kétoldalt nyitva állt, hiszen az egyik oldalon a gyerekbirodalom volt hatalmas szőnyegen. Kis bútorok társaságában élvezhették az odalátogató gyermekek és szüleik a társaságunkat.

Gyerekklubunk is bővült új érdeklődőkkel.

A rendezvényen három szakmai előadásra kértünk lehetőséget és, a V.I.P. sátorban is volt egy minőségileg kialakított részlegünk. Köszönjük szépen Kanizsárné Vaskó Nikolettnek, Tóth Andreának a minőségi előadását és tanácsadását!

Gyerekorvosunk, Dr. Rovács Melinda is szakmaiságával növelte eredményességünket!

Az Életfa táborunkat színesítették Életfás színészeink: Verebes Linda és Pindroch Csabi, amit ezúton szeretnénk megköszöni nekik!

A pörköltfőző verseny díjazottjainak fűszereinkből készítettünk gyönyörű ajándékcsomagokat, amit bemutatkozó perceim után adtam át a nagy színpadon.

Köszönjük szépen Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak és a cég dolgozóinak segítségét!

Gyöngyi

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi

Életvezetési Tanácsadó

csoport1.jpg csoport2.jpg csoport3.jpg

dietetika.jpg gyngyi.jpg stor.jpg

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.