Logo

A hónap Nahrin terméke májusban: Artifit

Nahrin, termék, május, ArtifitMozogni kell! Ezt a jelmondatot sokan tűzték már a zászlójukra és nem véletlenül. De nem mindegy hogyan, mivel, miért... Mert előfordul, hogy a mozgás, a sport bizony már fájdalmakkal jár. De van megoldás.

Gerontológusok (tudósok, akik az öregkor jelenségeivel foglalkoznak) úgy vélik, hogy az 1946 és 1964 között születettek közül, minden negyedik személy megérheti a 100. életévét. Sőt, a ma születettek akár a 120-ik születésnapjukat is! Természetesen ez csak akkor igaz, ha a testünkkel értelmesen törődünk, azaz: nem sajnáljuk a sok mozgást és odafigyelünk a táplálkozásunkra is. Néhány szó a mozgáshoz...

Ízületi kopással, alap esetben, legkorábban az 50. életév után kell számolnunk. Ma azonban már 18 évesek is érintettek ebben! Az ok: általános túlsúly és a túl kevés mozgás. Az ízületek rendellenesen megterhelődnek és ízületi gyulladás (arthrosis) alakul ki. Ez természetesen olyan személyeknél is megtörténhet, akik nagyon sokat sportolnak és az ízületeik túlságosan igénybe vannak véve. Az ízületi porcok is megsérülhetnek: először is a túlzott megterhelés, másodszor a túl kevés ásványi anyag és nyomelem, pl. szilícium bevitel miatt. Az érelmeszesedés (arteriosclerosis) és a reuma olyan betegségek, melyek a kor előre haladtával fájdalmas problémává alakulhatnak. Ezen tények ismeretében feltétlenül tennünk kell valamit fiatal éveinkben, hogy csontvázunk öregedését késleltessük, és szerveink működőképessége ne csak a fejlődő orvostudományon múljék! A szervezetünkben lejátszódó szintézis megfelelő működéséhez szükséges tehát az alapvető összetevők kielégítő és optimális bejuttatása.

Az ArtiFit kifejlesztésekor a Nahrin a legfontosabb szubsztanciákat és további hasznos vegyületeket egy „ízület-itallá" hozta össze. Glukozamin-szulfátot tartalmaz, amely a kötőszövetek, a szalagok és a porcok természetes összetevője.

Minden olyan biokémiai anyag tartozéka, amelyek a csúszó és csillapítórétegek, azaz a porcok, ízületek, valamint ezek kenőanyaga (szinoviális folyadék) előállításához szükségesek, ám az artériafalak és a bőr számára is létfontosságú. Ezen kívül az ízületek és a gerincoszlop sérült porcainak gyógyulására, újraképződésére, valamint a csontképződés stimulálására is szolgál.

Ajánljuk nők és férfiak számára egyaránt 40 éves kortól, az egészséges ízületek (csontok, porcok, és szalagok) megtartásáért és a betegségek megelőzéséért, idősebb embereknek, továbbá hobbi- és élsportolók számára is nélkülözhetetlen, de bátran használhatják azon személyek is, akik csont-, porc, és általános ízületi problémákkal küszködnek, valamint a túlsúlyosak, hiszen az ő ízületeik fokozottan terheltek.

Nahrin, termék, május, ArtifitAz ARTIFIT segíti:

A porc anyagának megőrzését és regenerálódását.

A kötőszövetek rugalmasságának megtartását.

Biztosítja a porcok kenőanyagának (szinoviális folyadék) szükséges mennyiségét.

Az ízületek működőképességének fenntartását

Gyulladásgátló (reuma) hatású

Csökkenti a degeneratív ízületi bántalmak okozta fájdalmakat.

Adagolása: naponta egy alkalommal 2 púpozott kávéskanálnyi (kb. 5g) mennyiséget 2dl vízben elkeverni vagy mixer pohárban összerázni és elfogyasztani.

Letöltés

{phocadownload view=file|id=17|text=Artifit szórólap|target=s}

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.