Logo

TEGYÜNK EGYÜTT A GYEREKEK BOLDOGABB KARÁCSONYÁÉRT!

mgy nyit

KEDVES ÉLETFÁS!

Mint ahogy azt az előző években is tettük szeretnénk most is, hogy sok gyerek karácsonyát tennénk, tehetnénk egy kicsit boldogabbá, örömtelibbé azzal, hogy gyűjtünk nekik ajándékokat Karácsonyra.

Ezért most arra kérünk Téged, hogy nézz körbe a házadban és a környezetedben, mert biztos akad olyan játék, mesekönyv, amit a Te gyereked már nem használ, de egy szegénységben élő gyermeknek bizonyára nagy örömet okozna.

A budapesti irodából december 20-án, péntek délután 17h-kor indulunk el a Millenáris parkba, ahol vár a MikulásGyár, és hivatalosan átadnánk a Mi Életfás ajándékainkat az ott dolgozó manócskáknak, akik a legjobb helyre küldik majd az ajándékainkat. Ezzel mérhetetlenül nagy örömet okozva sok család számára!

Szeretnénk, ha minél több ajándékot küldenétek, és vinnénk az Életfa Programunk hírét e nemes kezdeményezéssel is!

A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb.

A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna. Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

adni jo

Amit pedig mi szeretnénk kérni Tőled...

Tájékoztass minél több munkatársat a csapatodból, és gyűjts minél több ajándékot, amit el tudunk vinni a Mikulásgyárba.

Ha személyesen kívántok velünk jönni, akkor megtehetitek december 20-án. Délután 17 órakor a budapesti irodából (1068 Budapest, Benczúr u. 45.) indulunk a Millenáris Parkba. Ezzel kapcsolatban keresd Szabó Tamást (budapesti kirendeltség vezetőt) a +3670708-4474 számon.

Ha nem tudjátok személyesen képviselni csapatotokat, akkor kérjük, gyűjtsétek össze az ajándékokat, és legyetek szívesek a budapesti képviseletünkre azokat eljuttatni, illetve

december 13-án délután 15h-ig a debreceni klubraktárunkba (4031 Debrecen, Kishegyesi u. 19.) vagy december 17-én délután 19h-ig a miskolci központunkba behozni! (3530 Miskolc, Papszer u. 24.)

Az összes ajándékot az Életfa Program nevében adjuk át. Erről készítünk képes beszámolót az Életfa Program Facebook és Instagram oldalán.

Számítunk Rád, Kedves Életfás! Gyere Velünk az átadásra és légy részese ennek a remek és felemelő kezdeményezésnek!
Nagyon szép Adventi készülődést kívánok Minden Kedves Életfásnak

Szeretettel:
Az Életfa Program csapata

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.