Logo

A JUST TERMÉKEKKEL MINDEN NAP HARMÓNIA NAP

harmonianyitó2

A fővárosi képviseletünk adott otthont az első JUST Harmónia napnak, amelyet több célból rendeztünk meg. Egyrészt, szerettem volna, ha az Életfások, törzsvásárlók, termékforgalmazók és hálózatépítők itt bővítik ismereteiket, illetve a saját JUST felhasználásukhoz egy kis motivációt kapnak. Másrészt egy jó alkalom volt arra, hogy az Életfások ismerősei, új érdeklődők kedvet kapjanak ahhoz, hogy az életükbe bevezessék a svájci termékeinket.

harmonia3A Budapesti Központi Klub helyiségét átalakítottuk a nyugalom szigetévé egy napra. Kellemes színek, illóolajok, lágy relaxáló zene és egy csésze citromfű tea várta az érdeklődőket.

Ebben a hangulatos környezetben mutattam be a JUST 61 termékéből álló termékpalettáját az érdeklődőknek. A látogatók megillatozhatták, kipróbálhatták a termékeket. Többen az arcápolási folyamatot végig is csinálták, a tisztítás és az ápolás egyaránt megtörtént. A gyógynövényes krémeket kentük, az illóolajokat megillatoztuk, a Hajápoló spray-t szétszedtük és megnéztük belülről is.

harmonia2Az volt a fantasztikus ebben a napban számomra, hogy bár igyekeztem átadni a termékekről az információkat, de ugyanakkor a résztvevőktől szenzációs terméktapasztalatokat hallottam, így én is bővítettem az ismereteimet. Imádtam őket és a hozzáállásukat ehhez a Harmónia naphoz.

Aki velünk tartott, az jól járt. Hiszen senki sem ment el üres kézzel, a tubusokban Lamelloderm krém, Körömvirágkrém, a pici üvegekben pedig a Gyógynövényes olaj várta az harmóniára vágyó érdeklődőket.

harmonia1A Harmónia nap pedig folytatódott az esti klubban, ahol Dr Dacko Natasa a gyógynövény tartalmú krémekről beszélt. Majd egy fergeteges JUST activity játékkal zártuk a szerdát. Itt is érdemes volt nagyon aktívnak és nagyon gyorsan lenni, hiszen termékajándék járt a helyes megfejtőknek.

Figyeld a jövőben, hogy hol bukkan fel ismét a JUST Harmónia nap. Mert ez még csak a kezdet.

Nagyházi Marika, JUST referens

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.