Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A VALÓRA VÁLT ÁLOM

avagy EGÉSZSÉGTERV TANÁCSADÓ LETTEM

etta

Gondolom sokaknak ismerős a montázsképben látható idézet. De miért is említem-e sorokat? Mert 2018. december 1-től az Életfa Program Egészségterv Tanácsadóinak táborát erősítem, s ezzel egy újabb kitűzött célom, álmom vált valóra. Ezen a napon lehetőséget kaptam Schmidt Ferenc Igazgató Úrtól és a cég projektvezetőjétől, Hegyi Zsolttól, hogy tudáspróba keretében megszerezzem egészségterv tanácsadói minősítésemet, melyet ezúton is KÖSZÖNÖK!

Ennek birtokában hivatalosan módom nyílik az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer segítségével egészségügyi kérdőívek kitöltésére, ezáltal feltérképezhetem családtagjaim, barátaink, ismerőseink, vásárlóim és a hozzám fordulók egészségi állapotát, s egészségterv készítésével megelőzhetővé, illetve kivédhetővé válnak számukra a komolyabb megbetegedések, sőt hosszútávon jobb életminőség is nyújtható konkrét megoldási javaslatok birtokában.

A tudáspróbát követően folytatódott a tervezett program, mégpedig 10-12 óráig kollégáimmal ÉPETR konzultáción vettünk részt, ahol Hegyi Zsolt projektvezető kiemelte az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer fontosságát, hatékonyságát és annak sokrétű alkalmazhatóságát, valamint tájékoztatást kaptunk a közeljövőben várható fejlesztésekről is.

A konzultációt 12-15 óráig ÉPETR terméktáblázat képzés követte, ahol interaktív előadásban volt részünk Starkné Szabó Eszter vezető dietetikus jóvoltából.

Mind a konzultáció, mind a terméktáblázat képzés rendkívül hasznos információkkal szolgáltak számomra, amelyek tökéletesen beépíthetők egészségterv tanácsadói és jógaoktatói munkámba egyaránt.

Köszönöm VEZETŐIMNEK, Hegyi Gyöngyi Értékesítési Igazgatónak és szponzoromnak, Tóthné Cserhalmi Mariannak a BIZALMAT és a TÁMOGATÁST!

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes
Életvezetési és egészségterv tanácsadó
Jógaoktató
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok