Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY ÚJABB MÉRFÖLDKŐ MEGTÉTELE A KITŰZÖTT CÉLUNK ELÉRÉSÉHEZ

eummakce

Az utóbbi időben egy nagyon nagy célt tűztem ki magamnak, ennek kapcsán gondolkodtam, hogyan kerülhetnék ehhez mindinkább közelebb.

Mikor egy nap konzultációra érkeztem szponzoromhoz, Karczáné Arankához, többek között ez is témája volt a konzultációnknak, hogyan érhetném el mielőbb kitűzött célomat. Ekkor Aranka felvetette az Preventissimo oldal használatának lehetőségét, amiben nagyon nagy lehetőséget láttam. Ám jött a bökkenő: ennek az oldalnak a hivatalos használatához szükséges elvégezni egy tanfolyamot. Így hát Szponzorunk, Aranka segítségével én és csoporttársam Zsírosné Takács Tímea 2018. augusztus 4-én elindultunk Budapestre ÉPETR Tudáspróbára.

Mit mondjak...  izgultam rendesen, mint minden számonkérés előtt. Budapesten nagy szeretettel fogadott bennünket Gálné Anita, Hegyi Zsolt és Starkné Eszter.

Elkezdődött a tudáspróba, aminek megtétele után Egészségterv Tanácsadók lettünk.

eummakce 1

Aztán egy nagyon tartalmas és rengeteg új információval szolgáló oktatáson vettünk részt. A közben felmerülő kérdéseinkre kaptunk választ Esztertől és Zsolttól.

Az egészségterv hétköznapi használatához akkor is és azóta is nagyon nagy segítségünkre van Varga Adrienn, aki nagy nagy sikerrel használja már a Preventissimo oldalt.

Újabb pozitív élményekben és rengeteg új információban gazdag napot tölthettünk Budapesten, ahol a jókedv és derű uralkodott egész nap.

Nagyon szépen köszönöm Hegyi Zsoltnak, Starkné Szabó Eszternek, Gálné Tóth Anitának, Karcza Sándornénak és Varga Adriennek, hogy segítettek nekünk és azóta is bármikor, bármiben fordulhatunk hozzájuk segítségért!

A tartalmas nap után hatalmas lehetőséggel, Egészségterv Tanácsadókként indultunk haza Létavértesre, hogy megszerzett tudásunkat még nagyobb hatékonysággal tudjuk az embereknek átadni!

Létavértes, 2018. augusztus 28.

Üdvözlettel:

eummakce 2

Gelleiné Mihók Ibolya
Diabetológiai szakápoló és edukátor
Egészségterv Tanácsadó

eummakce 3

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok